Assassin's Creed: Syndicate tijdens E3 te spelen in Amsterdam

Door: gamersnet | 04 juni 2015 10:38

Games

MULTIPLATFORM - Ubisoft bewijst dat je helemaal niet naar Los Angeles hoeft af te reizen om de nieuwste games als eerste te spelen. Dankzij een speciale tour is Assassin's Creed: Syndicate gedurende de E3 namelijk speelbaar in ons eigen Amsterdam! Op dit evenement kun je als één van de eersten ter wereld aan de slag met een exclusieve demo van Assassin's Creed: Syndicate. Tickets zijn gratis, al worden ze alleen weggegeven aan personen van 18 jaar of ouder. Lijkt het je leuk om de game over twee weekjes te spelen in het Transformatorhuis op het Westergasterrein, registreer je dan op de website van Assassin's Creed. Wees er wel snel bij, want er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar!

MULTIPLATFORM - Ubisoft bewijst dat je helemaal niet naar Los Angeles hoeft af te reizen om de nieuwste games als eerste te spelen. Dankzij een speciale tour is Assassin's Creed: Syndicate gedurende de E3 namelijk speelbaar in ons eigen Amsterdam!

Op dit evenement kun je als één van de eersten ter wereld aan de slag met een exclusieve demo van Assassin's Creed: Syndicate. Tickets zijn gratis, al worden ze alleen weggegeven aan personen van 18 jaar of ouder. Lijkt het je leuk om de game over twee weekjes te spelen in het Transformatorhuis op het Westergasterrein, registreer je dan op de website van Assassin's Creed. Wees er wel snel bij, want er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar!

0 Reactie(s) op: Assassin's Creed: Syndicate tijdens E3 te spelen in Amsterdam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.