Bèta World of Warships vanaf nu voor iedereen toegankelijk

Door: gamersnet | 02 juli 2012 10:26

Nieuws

PC - Nadat het succesverhaal van Wargaming.net startte met World of Tanks, breidde de ontwikkelaar uit Wit-Rusland het universum vervolgens uit met World of Warplanes. Ondertussen is de derde installatie uit deze reeks ook al weer geruime tijd in ontwikkeling: World of Warships. Nadat de gesloten bèta van World of Warships de afgelopen maanden al te spelen was voor een select aantal uitverkorenen, is de bèta nu voor iedereen toegankelijk. Momenteel zijn er meer dan 80 Amerikaanse en Japanse oorlogsschepen beschikbaar, terwijl dit in een later stadium nog uitgebreid zal worden met schepen van de Sovjets en het Verenigd Koninkrijk. In de gevechten, met 12 vs. 12 of tegen de CPU, heb je de keuze uit slagschepen, torpedojagers, vliegdekschepen en kruisers. Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met World of Warships? Neem dan een kijkje op de website van Wargaming.net om de game gratis te downloaden.

PC - Nadat het succesverhaal van Wargaming.net startte met World of Tanks, breidde de ontwikkelaar uit Wit-Rusland het universum vervolgens uit met World of Warplanes. Ondertussen is de derde installatie uit deze reeks ook al weer geruime tijd in ontwikkeling: World of Warships.

Nadat de gesloten bèta van World of Warships de afgelopen maanden al te spelen was voor een select aantal uitverkorenen, is de bèta nu voor iedereen toegankelijk. Momenteel zijn er meer dan 80 Amerikaanse en Japanse oorlogsschepen beschikbaar, terwijl dit in een later stadium nog uitgebreid zal worden met schepen van de Sovjets en het Verenigd Koninkrijk. In de gevechten, met 12 vs. 12 of tegen de CPU, heb je de keuze uit slagschepen, torpedojagers, vliegdekschepen en kruisers.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met World of Warships? Neem dan een kijkje op de website van Wargaming.net om de game gratis te downloaden.

0 Reactie(s) op: Bèta World of Warships vanaf nu voor iedereen toegankelijk

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.