Batgirl DLC voor Batman: Arkham Knight verschijnt deze maand

Door: gamersnet | 04 juli 2012 16:40

Games

MULTIPLATFORM - Heb je nu al elke uithoek van Gotham City verkend en snak je naar meer? Dan hoef je gelukkig niet lang meer te wachten. Warner Bros. heeft namelijk onthuld dat de Batgirl: A Matter of Family DLC voor Arkham Knight verschijnt op 14 juli. In Batgirl: A Matter of Family is Barbara Gordon (beter bekend als Batgirl) voor het eerst in de serie een speelbaar personage. De DLC introduceert een nieuwe locatie die tot de nok toe gevuld is met zijmissies en geheimen. Daarnaast brengt het pakket een reeks verhaalmissies met zich mee. Spelers kunnen bovendien samenwerken met en spelen als Robin dankzij Dual Play. De DLC wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal, bekend van Arkham Origins. Batgirl: A Matter of Family is gratis voor Season Pass-bezitters, anderen kunnen dit avontuur binnenhalen voor 6,99 euro. De DLC verschijnt vooralsnog enkel op de PlayStation 4 en Xbox One, wat niet verwonderlijk is gezien alle problemen waar de pc-versie mee kampt.

MULTIPLATFORM - Heb je nu al elke uithoek van Gotham City verkend en snak je naar meer? Dan hoef je gelukkig niet lang meer te wachten. Warner Bros. heeft namelijk onthuld dat de Batgirl: A Matter of Family DLC voor Arkham Knight verschijnt op 14 juli.

In Batgirl: A Matter of Family is Barbara Gordon (beter bekend als Batgirl) voor het eerst in de serie een speelbaar personage. De DLC introduceert een nieuwe locatie die tot de nok toe gevuld is met zijmissies en geheimen. Daarnaast brengt het pakket een reeks verhaalmissies met zich mee. Spelers kunnen bovendien samenwerken met en spelen als Robin dankzij Dual Play. De DLC wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal, bekend van Arkham Origins.

Batgirl: A Matter of Family is gratis voor Season Pass-bezitters, anderen kunnen dit avontuur binnenhalen voor 6,99 euro. De DLC verschijnt vooralsnog enkel op de PlayStation 4 en Xbox One, wat niet verwonderlijk is gezien alle problemen waar de pc-versie mee kampt.

0 Reactie(s) op: Batgirl DLC voor Batman: Arkham Knight verschijnt deze maand

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.