Batman is dodelijker dan hij beweert in Arkham Knight, aldus dokter

Door: gamersnet | 06 juli 2012 12:00

Games

GAME NIEUWS - Als er iets is wat we weten van Batman, is het wel dat hij de meest oprechte en goedbedoelde goedzak is die er op deze aarde rondloopt. De in latex geklede held bevecht criminaliteit, zonder ook nog maar ooit iemand te vermoorden. Weliswaar moest de leeftijdsrating van Arkham Knight verhoogd worden, maar nimmer zou Batman iemand opzettelijk doden. Dat is hoe deze vigilante nu eenmaal rolt. Het tegenovergestelde blijkt echter de waarheid: Batman moordt er behoorlijk op los en hij zou het moeten weten ook. De attente dames en heren van GamesRadar haalden de geleerde Dr M Hussain erbij om Batmans arsenaal aan terreur te analyseren. En dan blijken toch een handvol van Batmans aanvallen minder non-lethal te zijn dan de vleermuisman beweert. Zo is er de mogelijkheid om, samen met Nightwing, crimineeltjes de lucht in te trappen en over te slaan. Dr Hussain bekeek videobeelden van deze lompe takedown en concludeerde dat daar toch zeker wat vitale organen aan moeten sneuvelen. The amount of force required to kick someone across the room would be very high and can cause damage to organs. Naast Batmans ijzeren vuisten is er ook de mogelijkheid om vijanden een klap te verkopen met hun eigen wapentuig. In dit geval betrof het een smoezelige honkbalknuppel, waarmee Batman tikken op het hoofd uitdeelt. Tikken waarvan je heel erg snel in slaap valt, aldus Batman. A blow to the head can cause blood vessels to burst and pool in areas of the brain - causing a subdural haematoma. This can increase the pressure in the brain and lead to death. Ook iemand overrijden en elektrocuteren schijnt niet bepaald vredelievend te zijn van onze favoriete vleermuisman. Met de dodelijke Batmobiel dans je door de straten van Gotham en blaas je eventueel nog wat gespuis op. Iemand op hoge snelheid aantikken met deze bak is dan ook geen enkeltje Gotham ziekenhuis, maar een verzekerd reisje naar een crematorium, aldus de dokter. Both the electric shock and the force of impact can cause serious bodily damage and, in turn, death. Voor meer analyses van Batmans bruutheid kun je een kijkje nemen bij het originele artikel van GamesRadar.

GAME NIEUWS - Als er iets is wat we weten van Batman, is het wel dat hij de meest oprechte en goedbedoelde goedzak is die er op deze aarde rondloopt. De in latex geklede held bevecht criminaliteit, zonder ook nog maar ooit iemand te vermoorden. Weliswaar moest de leeftijdsrating van Arkham Knight verhoogd worden, maar nimmer zou Batman iemand opzettelijk doden. Dat is hoe deze vigilante nu eenmaal rolt.

Het tegenovergestelde blijkt echter de waarheid: Batman moordt er behoorlijk op los en hij zou het moeten weten ook. De attente dames en heren van GamesRadar haalden de geleerde Dr M Hussain erbij om Batmans arsenaal aan terreur te analyseren. En dan blijken toch een handvol van Batmans aanvallen minder non-lethal te zijn dan de vleermuisman beweert.

Zo is er de mogelijkheid om, samen met Nightwing, crimineeltjes de lucht in te trappen en over te slaan. Dr Hussain bekeek videobeelden van deze lompe takedown en concludeerde dat daar toch zeker wat vitale organen aan moeten sneuvelen.

The amount of force required to kick someone across the room would be very high and can cause damage to organs.

Naast Batmans ijzeren vuisten is er ook de mogelijkheid om vijanden een klap te verkopen met hun eigen wapentuig. In dit geval betrof het een smoezelige honkbalknuppel, waarmee Batman tikken op het hoofd uitdeelt. Tikken waarvan je heel erg snel in slaap valt, aldus Batman.

A blow to the head can cause blood vessels to burst and pool in areas of the brain - causing a subdural haematoma. This can increase the pressure in the brain and lead to death.

Ook iemand overrijden en elektrocuteren schijnt niet bepaald vredelievend te zijn van onze favoriete vleermuisman. Met de dodelijke Batmobiel dans je door de straten van Gotham en blaas je eventueel nog wat gespuis op. Iemand op hoge snelheid aantikken met deze bak is dan ook geen enkeltje Gotham ziekenhuis, maar een verzekerd reisje naar een crematorium, aldus de dokter.

Both the electric shock and the force of impact can cause serious bodily damage and, in turn, death.
Voor meer analyses van Batmans bruutheid kun je een kijkje nemen bij het originele artikel van GamesRadar.

0 Reactie(s) op: Batman is dodelijker dan hij beweert in Arkham Knight, aldus dokter

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.