Bethesda presenteert Dishonored 2 vanavond

Door: gamersnet | 14 juni 2012 12:10

Games

MULTIPLATFORM - Gisteren was Bethesda bezig op het Twitch-kanaal van de studio. Dit deed men om pijnlijke missers gedurende de E3-presentatie te voorkomen. Wij kennen natuurlijk allemaal de voorbeelden van presentaties die falen omdat de techniek de spreker in de steek laat. Beter ben je dus goed voorbereid als sprekende partij op zo'n persconferentie. Bethesda testte het een en ander met een livestream en in die uitzending ging Dishonored 2 onbedoeld ook live. De geruchten waren er vorig jaar al dat de opvolger van Dishonored onderweg is, en zelfs dat deze gedurende de E3 2014 onthuld zou worden. Dat gebeurde niet. Het zit er echter dik in dat wij vanavond echt meer gaan horen over de opvolger van Dishonored. Aan het einde van de livestream, was er namelijk nog een stukje van een gesprek te horen tussen Harvey Smith, co-director van de eerste Dishonored, en Ralph Colantonio, voorzitter van Arkane Studios. In dat gesprek zijn er overduidelijke signalen richting Dishonored 2 en een derde persoon wijst de heren op het feit dat de uitzending nog steeds live is. In eerste instantie denken Smith en Colantonio dat ze voor de gek gehouden worden, maar inmiddels weten zij beter. Dishonored 2 is dus vanavond te bezichtigen bij Bethesda's pre-E3 persconferentie. Word jij daar gelukkig van of kan deze titel je niet voldoende boeien?

MULTIPLATFORM - Gisteren was Bethesda bezig op het Twitch-kanaal van de studio. Dit deed men om pijnlijke missers gedurende de E3-presentatie te voorkomen. Wij kennen natuurlijk allemaal de voorbeelden van presentaties die falen omdat de techniek de spreker in de steek laat. Beter ben je dus goed voorbereid als sprekende partij op zo'n persconferentie.

Bethesda testte het een en ander met een livestream en in die uitzending ging Dishonored 2 onbedoeld ook live. De geruchten waren er vorig jaar al dat de opvolger van Dishonored onderweg is, en zelfs dat deze gedurende de E3 2014 onthuld zou worden. Dat gebeurde niet. Het zit er echter dik in dat wij vanavond echt meer gaan horen over de opvolger van Dishonored.

Aan het einde van de livestream, was er namelijk nog een stukje van een gesprek te horen tussen Harvey Smith, co-director van de eerste Dishonored, en Ralph Colantonio, voorzitter van Arkane Studios. In dat gesprek zijn er overduidelijke signalen richting Dishonored 2 en een derde persoon wijst de heren op het feit dat de uitzending nog steeds live is. In eerste instantie denken Smith en Colantonio dat ze voor de gek gehouden worden, maar inmiddels weten zij beter.

Dishonored 2 is dus vanavond te bezichtigen bij Bethesda's pre-E3 persconferentie. Word jij daar gelukkig van of kan deze titel je niet voldoende boeien?

0 Reactie(s) op: Bethesda presenteert Dishonored 2 vanavond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.