Blade & Soul wordt free-to-play

Door: gamersnet | 24 juni 2012 09:42

Games

PC - De martial arts-MMORPG Blade & Soul is al een jaartje of drie uit in Zuid-Korea, maar komt deze winter eindelijk ook naar het westen. Iedereen verwachtte al dat deze titel free-to-play zou zijn en vandaag is dat dan ook bevestigd. Ontwikkelaar en uitgever NCSoft zal, net als in hun andere games Aion en Lineage II, geld verdienen door middel van microtransacties in de vorm van zogenaamde NCoins. Met deze NCoins zul je onder andere voedsel, experience boosters, kosmetische items en extra character slots kunnen kopen. Veel van diezelfde items kun je echter ook kopen met een in-game valuta die je tijdens het spelen gratis kunt verdienen. Hoe die in-game valuta gaat heten is nog niet bekendgemaakt. Een van de dingen die je kunt kopen met NCoins is een premium membership. Dit is een gelaagd systeem: hoe meer NCoins of in-game valuta je aan dit membership besteedt, hoe meer beloningen je zult ontvangen. Als je membership verloopt, raak je je voortgang niet kwijt, hoewel je membership natuurlijk wél actief moet zijn om daadwerkelijk toegang te hebben tot al je vrijgespeelde beloningen.

PC - De martial arts-MMORPG Blade & Soul is al een jaartje of drie uit in Zuid-Korea, maar komt deze winter eindelijk ook naar het westen. Iedereen verwachtte al dat deze titel free-to-play zou zijn en vandaag is dat dan ook bevestigd.

Ontwikkelaar en uitgever NCSoft zal, net als in hun andere games Aion en Lineage II, geld verdienen door middel van microtransacties in de vorm van zogenaamde NCoins. Met deze NCoins zul je onder andere voedsel, experience boosters, kosmetische items en extra character slots kunnen kopen. Veel van diezelfde items kun je echter ook kopen met een in-game valuta die je tijdens het spelen gratis kunt verdienen. Hoe die in-game valuta gaat heten is nog niet bekendgemaakt.

Een van de dingen die je kunt kopen met NCoins is een premium membership. Dit is een gelaagd systeem: hoe meer NCoins of in-game valuta je aan dit membership besteedt, hoe meer beloningen je zult ontvangen. Als je membership verloopt, raak je je voortgang niet kwijt, hoewel je membership natuurlijk wél actief moet zijn om daadwerkelijk toegang te hebben tot al je vrijgespeelde beloningen.

0 Reactie(s) op: Blade & Soul wordt free-to-play

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.