Blizzard kondigt nieuwe modus Tavern Brawl aan voor Hearthstone

Door: gamersnet | 11 juni 2012 09:40

Games

PC - Twee dagen geleden verscheen er een mysterieuze teaser op het officiële Twitter-account van Hearthstone. De afbeelding in het bericht leek te duiden op de toevoeging van een nieuwe speelbare modus. Nu heeft Blizzard bekendgemaakt dat het inderdaad gaat om een nieuwe modus, genaamd 'Tavern Brawl'. In Tavern Brawl speel je elke week met verschillende uitdagende regels. De ene week kun je bijvoorbeeld een door Blizzard samengesteld deck krijgen om mee te spelen, terwijl je de week daarna volgens specifieke richtlijnen zelf een deck moet samenstellen. Het lijkt erop dat Blizzard met deze modus spelers uit de comfortzone wilt halen. Waarschijnlijk kunnen de ervaren spelers de afwisseling ook wel waarderen. De eerste Tavern Brawl zal in het midden van juni verschijnen. Als je zelf Tavern Brawl wilt spelen, let dan wel op: de nieuwe modus is pas speelbaar als je een Hero hebt van level 20.

PC - Twee dagen geleden verscheen er een mysterieuze teaser op het officiële Twitter-account van Hearthstone. De afbeelding in het bericht leek te duiden op de toevoeging van een nieuwe speelbare modus. Nu heeft Blizzard bekendgemaakt dat het inderdaad gaat om een nieuwe modus, genaamd 'Tavern Brawl'.

In Tavern Brawl speel je elke week met verschillende uitdagende regels. De ene week kun je bijvoorbeeld een door Blizzard samengesteld deck krijgen om mee te spelen, terwijl je de week daarna volgens specifieke richtlijnen zelf een deck moet samenstellen. Het lijkt erop dat Blizzard met deze modus spelers uit de comfortzone wilt halen. Waarschijnlijk kunnen de ervaren spelers de afwisseling ook wel waarderen.

De eerste Tavern Brawl zal in het midden van juni verschijnen. Als je zelf Tavern Brawl wilt spelen, let dan wel op: de nieuwe modus is pas speelbaar als je een Hero hebt van level 20.

0 Reactie(s) op: Blizzard kondigt nieuwe modus Tavern Brawl aan voor Hearthstone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.