Bloodstained: Ritual of the Night haalt lachend de finish

Door: gamersnet | 13 juni 2012 11:16

Nieuws

PC - Kickstarter is inmiddels behoorlijk ingeburgerd. Niet alleen biedt crowdfunding een manier om financiering voor een project veilig te stellen, ook geeft een succesvolle campagne een indicatie van de populariteit van een idee. In het geval van Bloodstained: Ritual of the Night kan gesproken worden over een daverend succes. De aankomende pc-game van de legendarische Castlevania-producer Koji 'Iga' Igarashi werd namelijk volledig via Kickstarter gefinancierd en niet alleen dat, de donaties overstegen de verwachting enorm. Het uitgangspunt voor de game was namelijk een bescheiden 500.000 dollar en de uiteindelijke opbrengst kreeg een nulletje extra. Niet minder dan 5,5 miljoen dollar stroomde binnen en dat geeft wel aan dat er flinke belangstelling is voor de nieuwe Metroidvania-game van de grootmeester. Het succes werd wel verwacht, maar een opbrengst van elf keer het beoogde doel, was voor de initiatiefnemers een onwerkelijke ervaring.The fan response has been exactly what we hoped and expected. Everyone at Fangamer grew up participating in and operating fan communities, so we knew where to set the bar, and the fans rose to every occasion. What we weren't prepared for was the scale. A $2 million campaign was as much as any of us were holding our breath for, so it's almost an out-of-body experience to be bracing for a $5.5 million stretch goal. We knew Iga was well-respected for his contributions to the gaming industry, but the fans have been *bursting* out of the woodwork to embrace him. We're honored to have played our part. It couldn't be happening to a more deserving or trustworthy creator.Nu de Kickstarter is gesloten, begint de rest van het harde werken. Fans die nerveus op de bank heen en weer schuiven, zullen echter nog flink geduld moeten hebben. Igarashi heeft namelijk aangegeven dat hij mikt op een release in 2017. Laten wij hopen dat het wachten beloond gaat worden.

PC - Kickstarter is inmiddels behoorlijk ingeburgerd. Niet alleen biedt crowdfunding een manier om financiering voor een project veilig te stellen, ook geeft een succesvolle campagne een indicatie van de populariteit van een idee. In het geval van Bloodstained: Ritual of the Night kan gesproken worden over een daverend succes.

De aankomende pc-game van de legendarische Castlevania-producer Koji 'Iga' Igarashi werd namelijk volledig via Kickstarter gefinancierd en niet alleen dat, de donaties overstegen de verwachting enorm. Het uitgangspunt voor de game was namelijk een bescheiden 500.000 dollar en de uiteindelijke opbrengst kreeg een nulletje extra. Niet minder dan 5,5 miljoen dollar stroomde binnen en dat geeft wel aan dat er flinke belangstelling is voor de nieuwe Metroidvania-game van de grootmeester. Het succes werd wel verwacht, maar een opbrengst van elf keer het beoogde doel, was voor de initiatiefnemers een onwerkelijke ervaring.The fan response has been exactly what we hoped and expected. Everyone at Fangamer grew up participating in and operating fan communities, so we knew where to set the bar, and the fans rose to every occasion. What we weren't prepared for was the scale.

A $2 million campaign was as much as any of us were holding our breath for, so it's almost an out-of-body experience to be bracing for a $5.5 million stretch goal.

We knew Iga was well-respected for his contributions to the gaming industry, but the fans have been *bursting* out of the woodwork to embrace him. We're honored to have played our part. It couldn't be happening to a more deserving or trustworthy creator.Nu de Kickstarter is gesloten, begint de rest van het harde werken. Fans die nerveus op de bank heen en weer schuiven, zullen echter nog flink geduld moeten hebben. Igarashi heeft namelijk aangegeven dat hij mikt op een release in 2017. Laten wij hopen dat het wachten beloond gaat worden.

0 Reactie(s) op: Bloodstained: Ritual of the Night haalt lachend de finish

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.