Boxart Star Wars: Battlefront Deluxe Edition is een lust voor het oog

Door: gamersnet | 12 juni 2012 01:00

Games

MULTIPLATFORM - Op Amazon is de boxart verschenen van de Deluxe Edition van Star Wars: Battlefront. Op het hoesje zien we de helm van een Stormtrooper met daarop de reflectie van een veldslag. Als je goed kijkt, zie je in de reflectie een aantal troepen van de Rebellen, een X-Wing en een neergestorte T-47 in een sneeuwachtig landschap. Iedereen met een beetje Star Wars-kennis zal waarschijnlijk snel de link leggen met de veldslag op de ijskoude planeet Hoth uit Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back. De Deluxe Edition van Star Wars: Battlefront zal je naast deze mooie boxart voorzien van vijf unieke in-game wapens: de DL-44 Blaster, Ion Grenade, Ion Torpedo, Ion Shock en een wapen genaamd Victory. Is deze luxe editie straks van jou, of ga je voor de normale variant?

MULTIPLATFORM - Op Amazon is de boxart verschenen van de Deluxe Edition van Star Wars: Battlefront. Op het hoesje zien we de helm van een Stormtrooper met daarop de reflectie van een veldslag. Als je goed kijkt, zie je in de reflectie een aantal troepen van de Rebellen, een X-Wing en een neergestorte T-47 in een sneeuwachtig landschap. Iedereen met een beetje Star Wars-kennis zal waarschijnlijk snel de link leggen met de veldslag op de ijskoude planeet Hoth uit Star Wars: Episode V: The Empire Strikes Back.

De Deluxe Edition van Star Wars: Battlefront zal je naast deze mooie boxart voorzien van vijf unieke in-game wapens: de DL-44 Blaster, Ion Grenade, Ion Torpedo, Ion Shock en een wapen genaamd Victory. Is deze luxe editie straks van jou, of ga je voor de normale variant?

0 Reactie(s) op: Boxart Star Wars: Battlefront Deluxe Edition is een lust voor het oog

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.