Boxart van Rise of the Tomb Raider onthuld

Door: gamersnet | 01 juni 2015 19:07

Games

MULTIPLATFORM - Eerder vandaag kregen we al nieuwe beelden te zien van Rise of the Tomb Raider, in de vorm van een E3 Preview Trailer. Nu krijgen we meer nieuws te zien van de game in de vorm van de boxart. Op het hoesje zien we natuurlijk Lara Croft schitteren en de afbeelding laat duidelijk zien dat we in Rise of the Tomb Raider de koudere en ijzige regionen op gaan zoeken.New Rise of the @tombraider trailer & box art revealed, launching exclusively on Xbox in 2015 http://t.co/idE5n8hiX5 pic.twitter.com/QknF631w4c— Larry Hryb (@majornelson) 1 juni 2015 Rise of the Tomb Raider verschijnt eind 2015 voor de Xbox One en Xbox 360 en moet in een later stadium ook voor andere platformen uitkomen.

MULTIPLATFORM - Eerder vandaag kregen we al nieuwe beelden te zien van Rise of the Tomb Raider, in de vorm van een E3 Preview Trailer. Nu krijgen we meer nieuws te zien van de game in de vorm van de boxart. Op het hoesje zien we natuurlijk Lara Croft schitteren en de afbeelding laat duidelijk zien dat we in Rise of the Tomb Raider de koudere en ijzige regionen op gaan zoeken.New Rise of the @tombraider trailer & box art revealed, launching exclusively on Xbox in 2015 http://t.co/idE5n8hiX5 pic.twitter.com/QknF631w4c— Larry Hryb (@majornelson) 1 juni 2015

Rise of the Tomb Raider verschijnt eind 2015 voor de Xbox One en Xbox 360 en moet in een later stadium ook voor andere platformen uitkomen.

0 Reactie(s) op: Boxart van Rise of the Tomb Raider onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.