Brood roosteren kan binnenkort ook met de PlayStation 4

© PXimport

Brood roosteren kan binnenkort ook met de PlayStation 4

Geplaatst: 4 juni 2015 - 20:02

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Het zal je toch gebeuren dat je een boterham bent. Onwaarschijnlijk, maar doe mee en stel het je toch maar eens voor. Je bent een sneetje wit of bruin - meergranen of volkoren - en je voelt je slap en lusteloos. Misschien wel uitgedroogd, of ijzig koud door een langdurig verblijf in de vriezer. Hoe dan ook verlang je naar de aangename warmte van een broodrooster, die je weer knapperig en krokant kan laten voelen. Hoe absurdistisch het bovenstaande ook is, het is precies het uitgangspunt van I am Bread, een game van Bossa Studios uit Engeland. De studio achter Surgeon Simulator en het aankomende Wolds Adrift, bracht de broodsimulator eerder al naar de pc, Mac, iOS en Android, en binnenkort is de PlayStation 4 aan de beurt om brood te roosteren. Voorlopig moet je het nog wel even met real life boterhammetjes doen, want I am Bread komt pas ergens in de zomer naar de Sony-console. Als je niet kunt wachten, kun je natuurlijk op de eerdergenoemde platformen met brood aan de slag.

MULTIPLATFORM - Het zal je toch gebeuren dat je een boterham bent. Onwaarschijnlijk, maar doe mee en stel het je toch maar eens voor. Je bent een sneetje wit of bruin - meergranen of volkoren - en je voelt je slap en lusteloos. Misschien wel uitgedroogd, of ijzig koud door een langdurig verblijf in de vriezer. Hoe dan ook verlang je naar de aangename warmte van een broodrooster, die je weer knapperig en krokant kan laten voelen.

Hoe absurdistisch het bovenstaande ook is, het is precies het uitgangspunt van I am Bread, een game van Bossa Studios uit Engeland. De studio achter Surgeon Simulator en het aankomende Wolds Adrift, bracht de broodsimulator eerder al naar de pc, Mac, iOS en Android, en binnenkort is de PlayStation 4 aan de beurt om brood te roosteren. Voorlopig moet je het nog wel even met real life boterhammetjes doen, want I am Bread komt pas ergens in de zomer naar de Sony-console. Als je niet kunt wachten, kun je natuurlijk op de eerdergenoemde platformen met brood aan de slag.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2014/i_am_bread/i_am_bread_launch_trailer_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2014/i_am_bread/i_am_bread_launch_trailer_hd1080p.mp4[/video]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten