Browser-game Card Hunter komt naar Steam

Door: gamersnet | 04 juli 2012 11:17

Games

PC - De browser-game Card Hunter was in 2013 een relatief grote hit en vandaag is bekend geworden dat deze game dan eindelijk naar Steam komt. Card Hunter is een combinatie van collectible card games en Dungeons & Dragons. Het spel wordt ontwikkeld en uitgegeven door Blue Manchu. Tegelijkertijd met de Steam-versie van Card Hunter verschijnt ook de uitbreiding Expedition to the Sky Citadel. Die bevat een nieuwe game master: Cardotron 2000. Hoe die gaat functioneren naast Gary (de game master in het oorspronkelijke spel), is nog niet bekend. Die uitbreiding verschijnt ook voor de browser-versie van de game. Bovendien had het spel voorheen enkel een singleplayer-modus, maar sinds kort bevat Card Hunter ook een competitieve multiplayer. De nieuwe uitbreiding voegt tevens co-op gameplay toe. Een precieze releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar de Steam-pagina geeft aan dat de game deze maand nog zal verschijnen. Net als de browser-versie zal de basisversie van Card Hunter op Steam free-to-play zijn. Voor de uitbreidingen moet je wel betalen.

PC - De browser-game Card Hunter was in 2013 een relatief grote hit en vandaag is bekend geworden dat deze game dan eindelijk naar Steam komt. Card Hunter is een combinatie van collectible card games en Dungeons & Dragons. Het spel wordt ontwikkeld en uitgegeven door Blue Manchu.

Tegelijkertijd met de Steam-versie van Card Hunter verschijnt ook de uitbreiding Expedition to the Sky Citadel. Die bevat een nieuwe game master: Cardotron 2000. Hoe die gaat functioneren naast Gary (de game master in het oorspronkelijke spel), is nog niet bekend.

Die uitbreiding verschijnt ook voor de browser-versie van de game. Bovendien had het spel voorheen enkel een singleplayer-modus, maar sinds kort bevat Card Hunter ook een competitieve multiplayer. De nieuwe uitbreiding voegt tevens co-op gameplay toe.

Een precieze releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar de Steam-pagina geeft aan dat de game deze maand nog zal verschijnen. Net als de browser-versie zal de basisversie van Card Hunter op Steam free-to-play zijn. Voor de uitbreidingen moet je wel betalen.

0 Reactie(s) op: Browser-game Card Hunter komt naar Steam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.