Capcom: Street Fighter 5 komt nooit naar Xbox One

Door: gamersnet | 13 juni 2012 12:56

Games

MULTIPLATFORM - Eind vorig jaar onthulde Sony dat Street Fighter 5 exclusief zal verschijnen op de PlayStation 4 en pc. Velen vermoedden destijds dat het hier gaat om een timed exclusive, zoals het geval is met bijvoorbeeld Rise of the Tomb Raider, maar Capcom heeft in een recent interview benadrukt dat dit niet aan de orde is. Een woordvoerder van Capcom benadrukt dat Street Fighter 5 enkel het levenslicht zal zien op de pc en PlayStation 4. Een Xbox One-release is volgens hem uitgesloten:The reality is that this is a real partnership. We are console exclusive for this franchise for this numbered run.Tegelijkertijd benadrukt de woordvoerder dat de deal met Sony niet enkel om marketing-redenen is gesloten. Voornamelijk op het gebied van gameplay biedt de exclusiviteit mooie voordelen:The relationship with Sony does open doors for things we haven’t been able to do in the past. The relationship serves a gameplay and development purpose, and not just a marketing value.Is dit een subtiele hint naar cross-play tussen de pc en PlayStation 4? Mogelijk krijgen we op de E3 meer informatie.

MULTIPLATFORM - Eind vorig jaar onthulde Sony dat Street Fighter 5 exclusief zal verschijnen op de PlayStation 4 en pc. Velen vermoedden destijds dat het hier gaat om een timed exclusive, zoals het geval is met bijvoorbeeld Rise of the Tomb Raider, maar Capcom heeft in een recent interview benadrukt dat dit niet aan de orde is.

Een woordvoerder van Capcom benadrukt dat Street Fighter 5 enkel het levenslicht zal zien op de pc en PlayStation 4. Een Xbox One-release is volgens hem uitgesloten:

The reality is that this is a real partnership. We are console exclusive for this franchise for this numbered run.
Tegelijkertijd benadrukt de woordvoerder dat de deal met Sony niet enkel om marketing-redenen is gesloten. Voornamelijk op het gebied van gameplay biedt de exclusiviteit mooie voordelen:
The relationship with Sony does open doors for things we haven't been able to do in the past. The relationship serves a gameplay and development purpose, and not just a marketing value.
Is dit een subtiele hint naar cross-play tussen de pc en PlayStation 4? Mogelijk krijgen we op de E3 meer informatie.

0 Reactie(s) op: Capcom: Street Fighter 5 komt nooit naar Xbox One

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.