Capcom toont grafische evolutie Resident Evil Zero: van N64-prototype tot HD-remaster

Door: gamersnet | 12 juli 2012 09:42

Games

MULTIPLATFORM - In 1999 ontwikkelde Capcom een N64-prototype voor een gloednieuw deel binnen zijn populairste survival-horror-franchise. Toen in 2000 de nieuwe generatie consoles verscheen, besloot Capcom het spel te ontwikkelen voor de GameCube en om te dopen tot Resident Evil Zero (of, in Japan, Biohazard 0). Zestien jaar na de ontwikkeling van het eerste prototype komt Capcom met een HD-remaster. In onderstaande video toont de uitgever de grafische evolutie die Resident Evil Zero door de jaren heen heeft doorgemaakt. We zien beelden van het prototype, de Gamecube-versie en de HD-remaster. De graphics zijn er duidelijk op vooruit gegaan, de slechte dialogen zijn (gelukkig?) onveranderd gebleven.

MULTIPLATFORM - In 1999 ontwikkelde Capcom een N64-prototype voor een gloednieuw deel binnen zijn populairste survival-horror-franchise. Toen in 2000 de nieuwe generatie consoles verscheen, besloot Capcom het spel te ontwikkelen voor de GameCube en om te dopen tot Resident Evil Zero (of, in Japan, Biohazard 0).

Zestien jaar na de ontwikkeling van het eerste prototype komt Capcom met een HD-remaster. In onderstaande video toont de uitgever de grafische evolutie die Resident Evil Zero door de jaren heen heeft doorgemaakt. We zien beelden van het prototype, de Gamecube-versie en de HD-remaster. De graphics zijn er duidelijk op vooruit gegaan, de slechte dialogen zijn (gelukkig?) onveranderd gebleven.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/resident_evil_zero/resident_evil_zero_hd_prototype_to_hd_remaster_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/resident_evil_zero/resident_evil_zero_hd_prototype_to_hd_remaster_hd1080p.mp4[/video]

0 Reactie(s) op: Capcom toont grafische evolutie Resident Evil Zero: van N64-prototype tot HD-remaster

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.