Countdown verschenen op website Baldur's Gate

© PXimport

Countdown verschenen op website Baldur's Gate

Geplaatst: 28 juni 2012 - 12:41

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

PC - Op de offici&#235le website van Baldur's Gate is een mysterieuze countdown verschenen. Vermoedelijk telt die af naar de tijd dat er meer informatie wordt vrijgegeven over Baldur's Gate 3, dat nu nog slechts bekend staat als Adventure Y. Dit zal de eerste volledig nieuwe Baldur's Gate-game zijn sinds 2000. Baldur's Gate 3 wordt ontwikkeld door Beamdog, de studio die ook verantwoordelijk was voor de HD-remakes van de eerste twee delen. In de broncode van de website staat ook een Twitch-stream, dus de offici&#235le onthulling zal live te volgen zijn. De countdown telt af naar 10 juli om 4 uur 's nachts (Nederlandse tijd), dus je moet er wat voor over hebben om erbij te zijn. Als we Beamdog mogen geloven, zal het dat echter wel waard zijn, want toen Adventure Y werd aangekondigd, liet de studio weten dat hij grootse plannen heeft.We have an exciting release planned for this game, something bigger than we&#8217ve ever done before.

PC - Op de officiële website van Baldur's Gate is een mysterieuze countdown verschenen. Vermoedelijk telt die af naar de tijd dat er meer informatie wordt vrijgegeven over Baldur's Gate 3, dat nu nog slechts bekend staat als Adventure Y. Dit zal de eerste volledig nieuwe Baldur's Gate-game zijn sinds 2000.

Baldur's Gate 3 wordt ontwikkeld door Beamdog, de studio die ook verantwoordelijk was voor de HD-remakes van de eerste twee delen. In de broncode van de website staat ook een Twitch-stream, dus de officiële onthulling zal live te volgen zijn. De countdown telt af naar 10 juli om 4 uur 's nachts (Nederlandse tijd), dus je moet er wat voor over hebben om erbij te zijn. Als we Beamdog mogen geloven, zal het dat echter wel waard zijn, want toen Adventure Y werd aangekondigd, liet de studio weten dat hij grootse plannen heeft.

We have an exciting release planned for this game, something bigger than we've ever done before.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten