Dag vier Steam Summer Sale bevat o.a. Civilization, Far Cry en Transistor

Door: gamersnet | 14 juni 2012 19:00

Games

PC - Het weekend zit er alweer bijna op, maar dat heeft ook een positieve kant: de vierde dag van de Steam Summer Sale is namelijk zojuist gestart. Ook ditmaal staat er weer een nieuwe lading aan nieuwe aanbiedingen voor je klaar en deze zie je uiteraard hieronder terug. Vermeldenswaardig zijn ditmaal onder andere Sid Meier's Civilization: Beyond Earth (19,99 euro), de Far Cry-franchise (50 tot 75 procent korting) en de indiegame Transistor (4,74 euro). Heb je interesse in één van deze games? Dan kan je ze aanschaffen via Steam. Overweeg je een andere game met korting via Steam aan te schaffen? Dan kan je beter nog even wachten, de kans is namelijk aanwezig dat dit spel nog voorbij komt als daily deal of flash sale. Dan is het kortingspercentage groter en kan je het spel nog goedkoper in huis halen. Geduld is dus een schone zaak!

PC - Het weekend zit er alweer bijna op, maar dat heeft ook een positieve kant: de vierde dag van de Steam Summer Sale is namelijk zojuist gestart. Ook ditmaal staat er weer een nieuwe lading aan nieuwe aanbiedingen voor je klaar en deze zie je uiteraard hieronder terug. Vermeldenswaardig zijn ditmaal onder andere Sid Meier's Civilization: Beyond Earth (19,99 euro), de Far Cry-franchise (50 tot 75 procent korting) en de indiegame Transistor (4,74 euro).

Heb je interesse in één van deze games? Dan kan je ze aanschaffen via Steam. Overweeg je een andere game met korting via Steam aan te schaffen? Dan kan je beter nog even wachten, de kans is namelijk aanwezig dat dit spel nog voorbij komt als daily deal of flash sale. Dan is het kortingspercentage groter en kan je het spel nog goedkoper in huis halen. Geduld is dus een schone zaak!

0 Reactie(s) op: Dag vier Steam Summer Sale bevat o.a. Civilization, Far Cry en Transistor

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.