De beste smartphone games van 2019

Door: Stefanie Katzenbauer | 31 december 2019 10:12

Beste smartphone games 2019
Nieuws

Een leuk spelletje op je smartphone is eigenlijk een must have. Het is ideaal voor als je even wat tijd te verdrijven hebt wanneer je op de trein staat te wachten, in de wachtkamer bij de tandarts zit of een extra lange zit op het toilet enigszins aangenaam wil maken. Dit zijn de 5 beste smartphone games van 2019.

Brain Test: Tricky Puzzles

Brain Test is een quiz game die je uitdaagt om op een andere manier naar de quizvragen te kijken. Dit zijn over het algemeen namelijk geen kennis maar inzichtvragen die aanspraak doen op je oplossingsgerichtheid. De vragen kunnen echt een uitdaging vormen. Samen met de leuke tekenstijl van de quizvragen, is het een leuk spelletje voor wanneer je even niets te doen hebt.

(Android/iOS)

Beste smartphone games 2019

Plants vs. Zombies 2

Plants vs. Zombies 2 is natuurlijk het tweede deel van dit bekende strategiespelletje. Ook dit keer vallen zombies in allerlei soorten en maten jouw zorgvuldig geplante tuintje aan. Kies dus de juiste planten om je huis en je brein mee te verdedigen! In deze uitgebreide smartphoneversie zijn er verschillende levels met verschillende thema’s. De soorten planten waaruit je kunt kiezen is afgestemd op elk afzonderlijk thema. Dit spel is al een behoorlijke tijd beschikbaar maar gaat nooit vervelen.

(Android/iOS)

Oddmar

Oddmar is een spel over de oude Vikings. Het spel wordt afgewisseld met prachtig geanimeerde filmpjes over het leven van de kleine Oddmar. Oddmar valt, zoals de naam al suggereert, een beetje buiten de (viking)boot. Hij houdt niet van vechten zoals vanzelfsprekend is bij het ruwe Vikingvolk. Op een dag krijgt hij echter een magisch geschenk van een fee, dat geschenk moet zijn plekje in Valhala garanderen. Het uiteindelijke spel is een platformgame waarin je met Oddmar door de levels springt. De controls zijn makkelijk en je hebt slechts je twee duimen nodig om met Oddmar aan de slag te gaan.

(Android/iOS)

Beste smartphone games 2019

Werewolf Online

Werewolf Online is de smartphone versie van het bekende gezelschapsspelletje ‘weerwolven’. Dit spel speelt zich af in het dorpje Wakkerdam waarin elke nacht inwoners aan stukken worden gescheurd door een weerwolf. Deze weerwolf bevindt zich onder de bewoners van het dorp en moet zich natuurlijk zo min mogelijk verdacht proberen te maken. Het doel is om als dorpelingen samen te werken om de weerwolf uit te schakelen. Je kunt samen met je vrienden, of andere gebruikers van de app spelen.

(Android/iOS)

Oceanhorn

Voor de fans van Zelda is er de perfecte smartphone variant in de vorm van Oceanhorn. Dit verhaal en avonturenspel is voor het eerste gedeelte gratis, daarna kun je de rest van het spel kopen. De machanics van het spel zijn erg simpel en heb je snel onder de knie. Je beweegt je personage door met je vinger over het scherm te swipen. Net als in Zelda zijn hier ook genoeg vazen te vinden met beloningen erin verstopt als je ze stuk gooit. Je gooit vazen en vaten door de actieknop in te drukken en over het scherm te swipen. Door opdrachten uit te voeren verzamel je levens, muntjes en kom je verder in het verhaal van Oceanhorn.

(Android/iOS)

beste smartphone games 2019

0 Reactie(s) op: De beste smartphone games van 2019

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.