De GamersNET Tuktuk gaat richting het vernieuwde Reality in Assen!

Door: gamersnet | 10 juni 2012 17:32

Games

GN GERELATEERD - Het begon een jaar geleden met een slim idee van een aantal redacteurs van GamersNET en die droom is inmiddels werkelijkheid, de GN Tuktuk. Zoals velen van jullie weten geeft onze Tuktuk ons een unieke manier om beurzen en evenementen te bezoeken. Na Dutch Comic Con, The Party en The Dutch Youtube Gathering kunnen we een nieuwe beurs toevoegen waar we zullen staan met ons epische voertuig! Na Campzone in augustus zullen we namelijk afreizen naar Assen, om van 25 september tot en met 27 september aanwezig te zijn op The Reality. The Reality is al 15 jaar een LAN-party, maar is dit jaar volledig vernieuwd. Vanuit Drachten is de beurs verhuisd naar Assen! De TT Hall zal in dat weekend omgebouwd worden tot een eSports-paleis, waar meer dan duizend deelnemers zullen meedoen met verschillende toernooien. En met ESL en Twitch als officiële partners, zal dit een dik toernooi worden. Daarnaast is er een expo-gedeelte, waar de GN Tuktuk deel van zal uitmaken. Wil je zelf ook komen, dan kun je je hier opgeven als deelnemer (om te gamen) of als bezoeker. Laat ons ook vooral weten of je erbij bent, dat vinden we namelijk heel erg gezellig!

GN GERELATEERD -

Het begon een jaar geleden met een slim idee van een aantal redacteurs van GamersNET en die droom is inmiddels werkelijkheid, de GN Tuktuk. Zoals velen van jullie weten geeft onze Tuktuk ons een unieke manier om beurzen en evenementen te bezoeken. Na Dutch Comic Con, The Party en The Dutch Youtube Gathering kunnen we een nieuwe beurs toevoegen waar we zullen staan met ons epische voertuig! Na Campzone in augustus zullen we namelijk afreizen naar Assen, om van 25 september tot en met 27 september aanwezig te zijn op The Reality.

The Reality is al 15 jaar een LAN-party, maar is dit jaar volledig vernieuwd. Vanuit Drachten is de beurs verhuisd naar Assen! De TT Hall zal in dat weekend omgebouwd worden tot een eSports-paleis, waar meer dan duizend deelnemers zullen meedoen met verschillende toernooien. En met ESL en Twitch als officiële partners, zal dit een dik toernooi worden. Daarnaast is er een expo-gedeelte, waar de GN Tuktuk deel van zal uitmaken.

Wil je zelf ook komen, dan kun je je hier opgeven als deelnemer (om te gamen) of als bezoeker.

Laat ons ook vooral weten of je erbij bent, dat vinden we namelijk heel erg gezellig!

0 Reactie(s) op: De GamersNET Tuktuk gaat richting het vernieuwde Reality in Assen!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.