De GamersNET Tuktuk Tour: Waar vind je onze Tuktuk komende tijd?

Door: gamersnet | 02 juli 2012 18:35

Games

GN GERELATEERD - De GamersNET Tuktuk! Een mechanisch wonder op drie wielen, met negen beeldschermen en onnoemelijk veel swag! In februari is hij plots gekomen en de eerste beurzen hebben we al bezocht. Echter, het is een druk jaar voor de GN Tuktuk en hieronder staat een overzicht van alle beurzen / evenementen waar wij met de GN Tuktuk aanwezig zijn! Laat in de comments gerust weten of je langskomt of laat een tweet achter met #GNTuktuk! Campzone Oirschot Zaterdag 1 augustus - Zondag 2 augustus Powered by Xbox, Activision, Warner Bros. Campzone is de grootste gaming-camping van de wereld en hoewel we deze plek al eerder bezocht hebben, zullen we nu voor het eerst langskomen met de GN Tuktuk! We doen dat op de feestavond van zaterdag 1 augustus, maar we blijven natuurlijk ook slapen. Tot in de late uurtjes zijn de aanwezig voor heel veel gezelligheid. We beseffen dat Campzone langer duurt (10 dagen), maar omdat wij de week erop op Gamescom zijn, hebben we gekozen voor de epische feestavond! Meer informatie The Reality TT Hal, Assen Vrijdag 25 september - Zondag 27 september Powered by The Reality, Xbox, Activision, Warner Bros. Ooit begonnen als een gezellige LAN-party in Drachten (Friesland), nu uitgegroeid tot een net zo gezellig evenement in de TT Hal in Assen! Hier strijden fanatieke gamers om prijzengeld, hebben casual gamers een gezellige tijd bij LAN-party’s en kunnen bezoekers de Expo bezoeken waar uitgevers en hardwareboeren hun waar tonen. Ook GamersNET is het gehele weekend aanwezig met de GN Tuktuk! Meer informatie en kaartjes Firstlook Festival Jaarbeurs, Utrecht Vrijdag 9 oktober - Zondag 11 oktober Powered by Firstlook Festival, Xbox, Activision, Warner Bros. Firstlook hoeft zichtzelf niet meer te introduceren, maar dit jaar gaan er wel dingen veranderen. De grootste gamebeurs van Nederland blijft de plek om nieuwe games te checken, maar ook e-sports krijgen een grotere rol dan ooit! GamersNET is officieel mediapartner van Firstlook Festival en we gaan dan ook heel veel kaartjes weggeven en natuurlijk is ook de GN Tuktuk het volledige evenement aanwezig! Meer informatie en kaartjes Tot snel! Deze pagina zal geüpdatet worden als we nog meer evenementen kunnen bevestigen

GN GERELATEERD -

De GamersNET Tuktuk! Een mechanisch wonder op drie wielen, met negen beeldschermen en onnoemelijk veel swag! In februari is hij plots gekomen en de eerste beurzen hebben we al bezocht. Echter, het is een druk jaar voor de GN Tuktuk en hieronder staat een overzicht van alle beurzen / evenementen waar wij met de GN Tuktuk aanwezig zijn! Laat in de comments gerust weten of je langskomt of laat een tweet achter met #GNTuktuk!

Campzone

Oirschot

Zaterdag 1 augustus - Zondag 2 augustus

Powered by Xbox, Activision, Warner Bros.

Campzone is de grootste gaming-camping van de wereld en hoewel we deze plek al eerder bezocht hebben, zullen we nu voor het eerst langskomen met de GN Tuktuk! We doen dat op de feestavond van zaterdag 1 augustus, maar we blijven natuurlijk ook slapen. Tot in de late uurtjes zijn de aanwezig voor heel veel gezelligheid. We beseffen dat Campzone langer duurt (10 dagen), maar omdat wij de week erop op Gamescom zijn, hebben we gekozen voor de epische feestavond!

Meer informatie

The Reality

TT Hal, Assen

Vrijdag 25 september - Zondag 27 september

Powered by The Reality, Xbox, Activision, Warner Bros.

Ooit begonnen als een gezellige LAN-party in Drachten (Friesland), nu uitgegroeid tot een net zo gezellig evenement in de TT Hal in Assen! Hier strijden fanatieke gamers om prijzengeld, hebben casual gamers een gezellige tijd bij LAN-party's en kunnen bezoekers de Expo bezoeken waar uitgevers en hardwareboeren hun waar tonen.

Ook GamersNET is het gehele weekend aanwezig met de GN Tuktuk!

Meer informatie en kaartjes

Firstlook Festival

Jaarbeurs, Utrecht

Vrijdag 9 oktober - Zondag 11 oktober

Powered by Firstlook Festival, Xbox, Activision, Warner Bros.

Firstlook hoeft zichtzelf niet meer te introduceren, maar dit jaar gaan er wel dingen veranderen. De grootste gamebeurs van Nederland blijft de plek om nieuwe games te checken, maar ook e-sports krijgen een grotere rol dan ooit! GamersNET is officieel mediapartner van Firstlook Festival en we gaan dan ook heel veel kaartjes weggeven en natuurlijk is ook de GN Tuktuk het volledige evenement aanwezig!

Meer informatie en kaartjes

Tot snel!

Deze pagina zal geüpdatet worden als we nog meer evenementen kunnen bevestigen

0 Reactie(s) op: De GamersNET Tuktuk Tour: Waar vind je onze Tuktuk komende tijd?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.