Deadpool keert terug op Steam

© PXimport

Deadpool keert terug op Steam

Geplaatst: 16 juli 2012 - 15:59

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

PC - De game rond Deadpool kwam uit in 2013, maar na een half jaar verdween de game weer uit de schappen omdat de licentie verliep. Het spel is inmiddels echter weer te koop via Steam. Waarschijnlijk is de game opnieuw uitgebracht in aanloop van de Deadpool-film die binnenkort verschijnt. Er werd geen aankondiging van de terugkeer van Deadpool gedaan, dus meer informatie over de hernieuwde verkoop is niet beschikbaar. Overigens maakt de heruitgave van deze game een aantal mensen boos: zij kochten ongebruikte Steam-keys in de tijd dat de superheld offline was, en betaalden daar de hoofdprijs voor. Het is begrijpelijk dat die mensen het lullig vinden dat de game nu t&#243ch weer te koop is. Gaan jullie Deadpool nu nog kopen om je voor te bereiden op de film (of om een andere reden), of laat je deze nieuwe kans toch schieten? Of hadden jullie destijds ook zo'n dure Steam-key gekocht? Laat het ons weten in de reacties.

PC - De game rond Deadpool kwam uit in 2013, maar na een half jaar verdween de game weer uit de schappen omdat de licentie verliep. Het spel is inmiddels echter weer te koop via Steam. Waarschijnlijk is de game opnieuw uitgebracht in aanloop van de Deadpool-film die binnenkort verschijnt.

Er werd geen aankondiging van de terugkeer van Deadpool gedaan, dus meer informatie over de hernieuwde verkoop is niet beschikbaar. Overigens maakt de heruitgave van deze game een aantal mensen boos: zij kochten ongebruikte Steam-keys in de tijd dat de superheld offline was, en betaalden daar de hoofdprijs voor. Het is begrijpelijk dat die mensen het lullig vinden dat de game nu tóch weer te koop is.

Gaan jullie Deadpool nu nog kopen om je voor te bereiden op de film (of om een andere reden), of laat je deze nieuwe kans toch schieten? Of hadden jullie destijds ook zo'n dure Steam-key gekocht? Laat het ons weten in de reacties.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten