Deadpool keert terug op Steam

Door: gamersnet | 16 juli 2012 19:59

Games

PC - De game rond Deadpool kwam uit in 2013, maar na een half jaar verdween de game weer uit de schappen omdat de licentie verliep. Het spel is inmiddels echter weer te koop via Steam. Waarschijnlijk is de game opnieuw uitgebracht in aanloop van de Deadpool-film die binnenkort verschijnt. Er werd geen aankondiging van de terugkeer van Deadpool gedaan, dus meer informatie over de hernieuwde verkoop is niet beschikbaar. Overigens maakt de heruitgave van deze game een aantal mensen boos: zij kochten ongebruikte Steam-keys in de tijd dat de superheld offline was, en betaalden daar de hoofdprijs voor. Het is begrijpelijk dat die mensen het lullig vinden dat de game nu tóch weer te koop is. Gaan jullie Deadpool nu nog kopen om je voor te bereiden op de film (of om een andere reden), of laat je deze nieuwe kans toch schieten? Of hadden jullie destijds ook zo'n dure Steam-key gekocht? Laat het ons weten in de reacties.

PC - De game rond Deadpool kwam uit in 2013, maar na een half jaar verdween de game weer uit de schappen omdat de licentie verliep. Het spel is inmiddels echter weer te koop via Steam. Waarschijnlijk is de game opnieuw uitgebracht in aanloop van de Deadpool-film die binnenkort verschijnt.

Er werd geen aankondiging van de terugkeer van Deadpool gedaan, dus meer informatie over de hernieuwde verkoop is niet beschikbaar. Overigens maakt de heruitgave van deze game een aantal mensen boos: zij kochten ongebruikte Steam-keys in de tijd dat de superheld offline was, en betaalden daar de hoofdprijs voor. Het is begrijpelijk dat die mensen het lullig vinden dat de game nu tóch weer te koop is.

Gaan jullie Deadpool nu nog kopen om je voor te bereiden op de film (of om een andere reden), of laat je deze nieuwe kans toch schieten? Of hadden jullie destijds ook zo'n dure Steam-key gekocht? Laat het ons weten in de reacties.

0 Reactie(s) op: Deadpool keert terug op Steam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.