Destiny's Red Bull-actie mislukt compleet door fraude

Door: gamersnet | 04 juli 2012 13:22

Games

MULTIPLATFORM - In de Verenigde Staten heeft Activision een opmerkelijke samenwerking met Red Bull georganiseerd. Op elk blikje van het energiedrankje vind je een unieke actiecode en wanneer je deze online invoert, ontvang je toffe DLC voor Destiny. Technisch aangelegde gamers ontdekten echter het patroon van de codes en vonden een manier om eindeloos nieuwe codes te blijven generen. Dat de generator werkt, bleek wel toen steeds meer Red Bull-kopers klaagden dat de code op hun blikje al gebruikt was. Hierop ontstond hevige commotie en de actiewebsite was zelfs een tijdlang offline, al is deze inmiddels weer te bereiken. Activision heeft echter nog niet laten weten wat het gaat doen om de problemen op te lossen. Het is momenteel dus onduidelijk of de gedupeerde Red Bull-kopers alsnog een DLC-code krijgen, of dat ze het enkel moeten stellen met een real-life boost van hun levensmeter.

MULTIPLATFORM - In de Verenigde Staten heeft Activision een opmerkelijke samenwerking met Red Bull georganiseerd. Op elk blikje van het energiedrankje vind je een unieke actiecode en wanneer je deze online invoert, ontvang je toffe DLC voor Destiny. Technisch aangelegde gamers ontdekten echter het patroon van de codes en vonden een manier om eindeloos nieuwe codes te blijven generen.

Dat de generator werkt, bleek wel toen steeds meer Red Bull-kopers klaagden dat de code op hun blikje al gebruikt was. Hierop ontstond hevige commotie en de actiewebsite was zelfs een tijdlang offline, al is deze inmiddels weer te bereiken. Activision heeft echter nog niet laten weten wat het gaat doen om de problemen op te lossen. Het is momenteel dus onduidelijk of de gedupeerde Red Bull-kopers alsnog een DLC-code krijgen, of dat ze het enkel moeten stellen met een real-life boost van hun levensmeter.

0 Reactie(s) op: Destiny's Red Bull-actie mislukt compleet door fraude

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.