Director Metal Gear Rising verantwoordelijk voor Transformers: Devastation

Door: | 16 juni 2012 01:06

Games

MULTIPLATFORM - Het bestaan van Transformers: Devastation was dan wel vroegtijdig gelekt, maar we wisten nog niet wie van ontwikkelaar PlatinumGames precies voor de game verantwoordelijk is. De studio heeft nu bekendgemaakt dat Kenji Saito, die eerder de director van Metal Gear Rising: Revengeance vormde, tevens de rol van director zal vervullen bij de Transformers brawler. Verder is bekendgemaakt dat het team dat Devastation ontwikkeld, is samengesteld uit volk van verschillende projecten. Zo zullen medewerkers die aan Bayonetta 2 en The Legend of Korra hebben gewerkt, een rol vervullen in de productie van de nieuwe Transformers game. Het spel zal dit jaar nog op pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4 moeten verschijnen.

MULTIPLATFORM - Het bestaan van Transformers: Devastation was dan wel vroegtijdig gelekt, maar we wisten nog niet wie van ontwikkelaar PlatinumGames precies voor de game verantwoordelijk is. De studio heeft nu bekendgemaakt dat Kenji Saito, die eerder de director van Metal Gear Rising: Revengeance vormde, tevens de rol van director zal vervullen bij de Transformers brawler.

Verder is bekendgemaakt dat het team dat Devastation ontwikkeld, is samengesteld uit volk van verschillende projecten. Zo zullen medewerkers die aan Bayonetta 2 en The Legend of Korra hebben gewerkt, een rol vervullen in de productie van de nieuwe Transformers game. Het spel zal dit jaar nog op pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4 moeten verschijnen.