Disney-sfeer is sterk aanwezig in Cuphead screenshots

© PXimport

Disney-sfeer is sterk aanwezig in Cuphead screenshots

Geplaatst: 21 juni 2012 - 10:35

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

XBOX ONE - Tijdens de E3-presentatie was er ook aandacht voor Cuphead, een game die zo uit de stal van Disney had kunnen komen. Niet alleen de tekenstijl doet aan de creaties van de beroemde studio denken, ook in beweging brengen de beelden het gevoel van de tekenfilms van weleer geweldig over. Wij moeten het zonder beweging doen als het gaat om de onderstaande screenshots van de 2D-platformer die de Xbox One in 2016 zal aandoen. De liefde voor het oude is overduidelijk aanwezig en wij hopen dat de gameplay ook ouderwets goed zal blijken.

XBOX ONE - Tijdens de E3-presentatie was er ook aandacht voor Cuphead, een game die zo uit de stal van Disney had kunnen komen. Niet alleen de tekenstijl doet aan de creaties van de beroemde studio denken, ook in beweging brengen de beelden het gevoel van de tekenfilms van weleer geweldig over.

Wij moeten het zonder beweging doen als het gaat om de onderstaande screenshots van de 2D-platformer die de Xbox One in 2016 zal aandoen. De liefde voor het oude is overduidelijk aanwezig en wij hopen dat de gameplay ook ouderwets goed zal blijken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten