Domination mode toegevoegd aan World of Tanks

Door: gamersnet | 02 juni 2015 13:32

Nieuws

PC - Nooit gedacht dat respawnen mogelijk was in World of Tanks? Het tegenovergestelde is waarheid geworden nu Domination is toegevoegd aan de free-to-play tankgame. In deze nieuwe modus moeten spelers territorium zien te veroveren en verdedigen, terwijl medespelers en vijanden kunnen respawnen, ammunitie bij moeten vullen en zelfs hun tank kunnen repareren bij veilige basissen. Teams bestaan uit 10 of 15 spelers, afhankelijk van de grootte van het level. Binnen de speeltijd van tien minuten moet het ene team meer Victory Points zien te halen dan diens tegenstanders. Voor het veroveren van vlaggen krijgt het team respectievelijk 5, 35 of 50 Victory Points, waar het opblazen van een vijandige tank je een extra puntje oplevert. Mocht een team als eerste 150 Victory Points scoren, dan wint die zijde per direct. Sommige vlaggen kunnen à la Capture The Flag ook naar andere basissen overgeheveld worden, waarvoor nog meer Victory Points worden uitgereikt. Op de mini-map kunnen spelers zien waar ze bepaalde vlaggen naartoe kunnen brengen voor extra punten. Momenteel is de Domination Mode alleen speelbaar met drie speciale tanks: de AMX 50 B (D), de Object 140 (D) en de 􂔾⣗ (D) en op twee speciaal ontworpen maps. De nieuwe modus is momenteel nog in een testfase en kan dus nog veranderen qua opzet of aanbod aan tanks.

PC - Nooit gedacht dat respawnen mogelijk was in World of Tanks? Het tegenovergestelde is waarheid geworden nu Domination is toegevoegd aan de free-to-play tankgame. In deze nieuwe modus moeten spelers territorium zien te veroveren en verdedigen, terwijl medespelers en vijanden kunnen respawnen, ammunitie bij moeten vullen en zelfs hun tank kunnen repareren bij veilige basissen.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2014/world_of_tanks/world_of_tanks_domination_trailer_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2014/world_of_tanks/world_of_tanks_domination_trailer_hd1080p.mp4[/video]

Teams bestaan uit 10 of 15 spelers, afhankelijk van de grootte van het level. Binnen de speeltijd van tien minuten moet het ene team meer Victory Points zien te halen dan diens tegenstanders. Voor het veroveren van vlaggen krijgt het team respectievelijk 5, 35 of 50 Victory Points, waar het opblazen van een vijandige tank je een extra puntje oplevert. Mocht een team als eerste 150 Victory Points scoren, dan wint die zijde per direct.

Sommige vlaggen kunnen à la Capture The Flag ook naar andere basissen overgeheveld worden, waarvoor nog meer Victory Points worden uitgereikt. Op de mini-map kunnen spelers zien waar ze bepaalde vlaggen naartoe kunnen brengen voor extra punten.

Momenteel is de Domination Mode alleen speelbaar met drie speciale tanks: de AMX 50 B (D), de Object 140 (D) en de 􂔾⣗ (D) en op twee speciaal ontworpen maps. De nieuwe modus is momenteel nog in een testfase en kan dus nog veranderen qua opzet of aanbod aan tanks.

0 Reactie(s) op: Domination mode toegevoegd aan World of Tanks

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.