Nieuwe DOOM in lente 2016 naar PlayStation 4, Xbox One en pc

© PXimport

Nieuwe DOOM in lente 2016 naar PlayStation 4, Xbox One en pc

Geplaatst: 15 juni 2015 - 10:13

Aangepast: 16 november 2022 - 09:49

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Tijdens de Bethesda-persconferentie werden meerdere heerlijk gewelddadige trailers getoond van de nieuwe DOOM-game. Daarmee werd ook direct een releasedatum bekendgemaakt.

De Bethesda-persconferentie begon met een video waar vele titels van het bedrijf voorbij kwamen. De conferentie startte pas echt met de Skyrim-soundtrack en de eerste game die getoond werd is DOOM.

Een eerste gameplay trailer toont ons een fabriek op Mars waar het hoofdpersonage korte metten moet maken met de welbekende demonen. Met wat? Super Shotguns en Plasma Rifles, brute mêlee-aanvallen en Chainsaw kills. DOOM moet een fast-paced shooter worden waar gore centraal staat, gestoorde vijanden op je af komen en een multiplayer die net zo intens zal zijn.

Revenant

Bekende vijanden als de Revenant keren terug, net als veel bekende wapens. Daarnaast kun je missies creëren, zoals co-op missies, Deathmatch en zoveel mogelijk demonen doden. Het maken van missies heet DOOM Snapmap en geeft je vrijheid eigen levels te maken en diverse modi eraan te verbinden. Deze modi en missies kun je delen met alle spelers.

DOOM verschijnt dus in de lente van 2016 en komt naar de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten