Dragon Age: Inquisition gratis uit te proberen via Origin

© PXimport

Dragon Age: Inquisition gratis uit te proberen via Origin

Geplaatst: 15 juli 2012 - 08:08

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

PC - Eerder dit jaar werden Xbox One-gamers nog verwend met een aanbieding waarmee Dragon Age: Inquisition voor zes uur lang gratis te spelen was. Pc-gamers krijgen nu een vergelijkbare kans, want in de Origin Store is een interessant aanbod verschenen. Als je Dragon Age: Inquisition nog niet hebt gespeeld, dan krijg je nu de kans om de singleplayer voor zes uur uit te proberen. Ben je na die zes uur overtuigd van de game, dan zal bij aankoop je progressie bewaard blijven. Als kers op de taart is de multiplayer onbeperkt speelbaar. Beide uitbreidingen voor de multiplayer, Destruction en Dragonslayer, zijn onbeperkt toegankelijk. Het is niet duidelijk wanneer deze promotie ten einde loopt. Grijp dus snel je kans als je de game uit wilt proberen!

PC - Eerder dit jaar werden Xbox One-gamers nog verwend met een aanbieding waarmee Dragon Age: Inquisition voor zes uur lang gratis te spelen was. Pc-gamers krijgen nu een vergelijkbare kans, want in de Origin Store is een interessant aanbod verschenen.

Als je Dragon Age: Inquisition nog niet hebt gespeeld, dan krijg je nu de kans om de singleplayer voor zes uur uit te proberen. Ben je na die zes uur overtuigd van de game, dan zal bij aankoop je progressie bewaard blijven. Als kers op de taart is de multiplayer onbeperkt speelbaar. Beide uitbreidingen voor de multiplayer, Destruction en Dragonslayer, zijn onbeperkt toegankelijk.

Het is niet duidelijk wanneer deze promotie ten einde loopt. Grijp dus snel je kans als je de game uit wilt proberen!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten