DriveClub PlayStation Plus-versie zit in laatste stadium van ontwikkeling

Door: gamersnet | 11 juni 2012 12:55

Games

PS4 - DriveClub is al ruim acht maanden uit en de PlayStation Plus-versie laat nog steeds op zich wachten, maar deze versie van de racegame zou in het laatste stadium van ontwikkeling zitten. Paul Rustchynsky, de game director van DriveClub, laat dit via Twitter weten. Ontwikkelaar Evolution Studios werkt nog altijd hard om de game geschikt te maken voor PlayStation Plus en brengt ondertussen veel (gratis) DLC uit. De laatste patches leken DriveClub al voor te bereiden op deze gratis editie. Mogelijk horen we op de E3 meer. DriveClub verscheen op 8 oktober vorig jaar. @undeadrocker666 We're in the final stages of development now.— Paul Rustchynsky (@Rushy33) 10 juni 2015

PS4 - DriveClub is al ruim acht maanden uit en de PlayStation Plus-versie laat nog steeds op zich wachten, maar deze versie van de racegame zou in het laatste stadium van ontwikkeling zitten. Paul Rustchynsky, de game director van DriveClub, laat dit via Twitter weten.

Ontwikkelaar Evolution Studios werkt nog altijd hard om de game geschikt te maken voor PlayStation Plus en brengt ondertussen veel (gratis) DLC uit. De laatste patches leken DriveClub al voor te bereiden op deze gratis editie.

Mogelijk horen we op de E3 meer. DriveClub verscheen op 8 oktober vorig jaar.

@undeadrocker666 We're in the final stages of development now.

0 Reactie(s) op: DriveClub PlayStation Plus-versie zit in laatste stadium van ontwikkeling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.