Dying Light neemt Destiny's Red Bull DLC op de hak met gratis DLC

Door: gamersnet | 27 juni 2012 16:00

Games

MULTIPLATFORM - Nadat Bungie bekendmaakte dat Amerikaanse en Canadese Destiny-spelers exclusieve DLC krijgen door speciale blikjes Red Bull te kopen, besloot Dying Light-maker Techland een satirische imitatie van deze actie te doen: spelers die een foto tweetten waarop zij een glas water dronken, kregen een speciale weapon docket. Daarbij moest de hashtag #DrinkRightDyingLight gebruikt worden. De actie bleek zo succesvol dat er nu een soort satirische crowdfunding is ontstaan: hoe meer foto's er worden getweet van mensen met een glas water, hoe meer milestones er vrij worden gegeven. De crowdfunding heet DrinkForDLC en dat is dan ook de nieuwe hashtag voor de foto's. Inmiddels staat de teller al boven de 10.000 tweets. Blown away by the reaction! Now we're taking it further. The more you drink, the more you get! #DrinkForDLC pic.twitter.com/U0sh34HYnV— Dying Light (@DyingLightGame) 25 juni 2015

MULTIPLATFORM - Nadat Bungie bekendmaakte dat Amerikaanse en Canadese Destiny-spelers exclusieve DLC krijgen door speciale blikjes Red Bull te kopen, besloot Dying Light-maker Techland een satirische imitatie van deze actie te doen: spelers die een foto tweetten waarop zij een glas water dronken, kregen een speciale weapon docket. Daarbij moest de hashtag #DrinkRightDyingLight gebruikt worden.

De actie bleek zo succesvol dat er nu een soort satirische crowdfunding is ontstaan: hoe meer foto's er worden getweet van mensen met een glas water, hoe meer milestones er vrij worden gegeven. De crowdfunding heet DrinkForDLC en dat is dan ook de nieuwe hashtag voor de foto's. Inmiddels staat de teller al boven de 10.000 tweets.

Blown away by the reaction! Now we're taking it further.

The more you drink, the more you get!

#DrinkForDLC pic.twitter.com/U0sh34HYnV

0 Reactie(s) op: Dying Light neemt Destiny's Red Bull DLC op de hak met gratis DLC

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.