ECO: Minecraft met regels

Door: gamersnet | 09 juni 2015 13:28

Games

PC - Minecraft zal voor veel gamers geen onbekende naam zijn. Het is een game die al een tijdje meegaat en nu op vrijwel alle platformen te spelen is. Het is ook de inspiratie geweest voor ongeveer 1543 klonen die de sfeer en look van de game proberen te imiteren óf innoveren. Nu is er een nieuwe game toegevoegd aan deze lange lijst. Namelijk ECO, een game van ontwikkelaar Strange Loop Games die onder andere Vessel heeft gemaakt, een game die ook op de PlayStation 3 verscheen. ECO is een game die net zoals Minecraft om overleven draait. Echter, dit keer zal de speler er ook voor moeten zorgen dat de wereld niet vergaat in een grote apocalyps. Spelers zullen met elkaar moeten communiceren en samenwerken, stemmen op wetten en zorgen dat het fragiele ecosysteem niet ten onder gaat. Lukt het niet om te de ondergang te voorkomen, dan zal de wereld voor altijd ophouden met bestaan en zul je weer helemaal op nieuw moeten beginnen. Check de trailer op YouTube en bekijk de Steam Greenlight-pagina.

PC - Minecraft zal voor veel gamers geen onbekende naam zijn. Het is een game die al een tijdje meegaat en nu op vrijwel alle platformen te spelen is. Het is ook de inspiratie geweest voor ongeveer 1543 klonen die de sfeer en look van de game proberen te imiteren óf innoveren.

Nu is er een nieuwe game toegevoegd aan deze lange lijst. Namelijk ECO, een game van ontwikkelaar Strange Loop Games die onder andere Vessel heeft gemaakt, een game die ook op de PlayStation 3 verscheen.

ECO is een game die net zoals Minecraft om overleven draait. Echter, dit keer zal de speler er ook voor moeten zorgen dat de wereld niet vergaat in een grote apocalyps. Spelers zullen met elkaar moeten communiceren en samenwerken, stemmen op wetten en zorgen dat het fragiele ecosysteem niet ten onder gaat. Lukt het niet om te de ondergang te voorkomen, dan zal de wereld voor altijd ophouden met bestaan en zul je weer helemaal op nieuw moeten beginnen.

Check de trailer op YouTube en bekijk de Steam Greenlight-pagina.

0 Reactie(s) op: ECO: Minecraft met regels

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.