Evolve screenshots tonen Hunter Lennox

© PXimport

Evolve screenshots tonen Hunter Lennox

Geplaatst: 21 juni 2012 - 08:07

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Wij konden jullie gisteren al informeren over de tweede Season Pass die Evolve zal krijgen. De toevoeging voor het nieuwe jachtseizoen zal vier Hunters en &#233&#233n monster bevatten: een representatieve weergave van de krachtsverhoudingen in de co&#246peratieve online-shooter. Het eerste personage, de Hunter Lennox, zal op 23 juni beschikbaar zijn voor alle platformen en op een serie screenshots is deze nieuwe Hunter alvast in actie te bewonderen. Daarbij zien wij ook alvast de perks en vaardigheden die deze nieuwe Assault Class tot zijn beschikking heeft.

MULTIPLATFORM - Wij konden jullie gisteren al informeren over de tweede Season Pass die Evolve zal krijgen. De toevoeging voor het nieuwe jachtseizoen zal vier Hunters en één monster bevatten: een representatieve weergave van de krachtsverhoudingen in de coöperatieve online-shooter.

Het eerste personage, de Hunter Lennox, zal op 23 juni beschikbaar zijn voor alle platformen en op een serie screenshots is deze nieuwe Hunter alvast in actie te bewonderen. Daarbij zien wij ook alvast de perks en vaardigheden die deze nieuwe Assault Class tot zijn beschikking heeft.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten