Evolve screenshots tonen Hunter Lennox

Door: gamersnet | 21 juni 2012 12:07

Games

MULTIPLATFORM - Wij konden jullie gisteren al informeren over de tweede Season Pass die Evolve zal krijgen. De toevoeging voor het nieuwe jachtseizoen zal vier Hunters en één monster bevatten: een representatieve weergave van de krachtsverhoudingen in de coöperatieve online-shooter. Het eerste personage, de Hunter Lennox, zal op 23 juni beschikbaar zijn voor alle platformen en op een serie screenshots is deze nieuwe Hunter alvast in actie te bewonderen. Daarbij zien wij ook alvast de perks en vaardigheden die deze nieuwe Assault Class tot zijn beschikking heeft.

MULTIPLATFORM - Wij konden jullie gisteren al informeren over de tweede Season Pass die Evolve zal krijgen. De toevoeging voor het nieuwe jachtseizoen zal vier Hunters en één monster bevatten: een representatieve weergave van de krachtsverhoudingen in de coöperatieve online-shooter.

Het eerste personage, de Hunter Lennox, zal op 23 juni beschikbaar zijn voor alle platformen en op een serie screenshots is deze nieuwe Hunter alvast in actie te bewonderen. Daarbij zien wij ook alvast de perks en vaardigheden die deze nieuwe Assault Class tot zijn beschikking heeft.

0 Reactie(s) op: Evolve screenshots tonen Hunter Lennox

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.