Fallout 4-ontwikkelaar heeft geen plannen voor betaalde mods

Door: gamersnet | 19 juni 2012 15:33

Games

MULTIPLATFORM - Onder veel protest introduceerde Steam onlangs nog het betaalsysteem voor Skyrim-mods. Veel gamers haalden opgelucht adem toen de functionaliteit na enkele dagen werd teruggedraaid. Bij de aankondiging van Fallout 4 ontstonden er echter weer geruchten dat men zou moet betalen voor de mods die beschikbaar zouden worden gemaakt voor consoles. Game director Todd Howard benadrukt in het Duitse Spiegel Online dat er vooralsnog geen plannen zijn voor een betaalsysteem. Alhoewel dit geen definitieve uitsluiting is, lijkt het een stap in de goede richting. Heb jij al zin om mods voor Fallout 4 te installeren op je console?

MULTIPLATFORM - Onder veel protest introduceerde Steam onlangs nog het betaalsysteem voor Skyrim-mods. Veel gamers haalden opgelucht adem toen de functionaliteit na enkele dagen werd teruggedraaid. Bij de aankondiging van Fallout 4 ontstonden er echter weer geruchten dat men zou moet betalen voor de mods die beschikbaar zouden worden gemaakt voor consoles.

Game director Todd Howard benadrukt in het Duitse Spiegel Online dat er vooralsnog geen plannen zijn voor een betaalsysteem. Alhoewel dit geen definitieve uitsluiting is, lijkt het een stap in de goede richting.

Heb jij al zin om mods voor Fallout 4 te installeren op je console?

0 Reactie(s) op: Fallout 4-ontwikkelaar heeft geen plannen voor betaalde mods

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.