'Fallout 4 op PlayStation 3 en Xbox 360 zou nooit werken'

Door: gamersnet | 07 juni 2015 18:10

Nieuws

MULTIPLATFORM - Hoewel bij de aankondiging van Fallout 4 duidelijk vermeld werd dat de RPG voor de PlayStation 4, Xbox One en pc zou verschijnen, waren er toch nog enkele geruchten over een mogelijke last-gen-versie, die dan in een later stadium zou verschijnen. Gamers die enkel over een PlayStation 3 of Xbox 360 beschikken en al hoopten op zo'n last-gen-versie van Fallout 4 kunnen dit echter vergeten. Matt Grandstaff, community lead bij Bethesda, laat weten dat een PlayStation 3- en Xbox 360-versie van Fallout 4 simpelweg niet mogelijk zou zijn omdat de consoles de game niet zouden kunnen draaien:It is not coming to 360 and PS3, the stuff we’re doing will never work there.Nu deze onduidelijkheid ook uit de lucht is, blijft de grootste vraag rondom Fallout 4 wanneer de game nu eigenlijk uitkomt. Mogelijk ligt de releasedatum nog in 2015, maar vermoedelijk zullen we pas tijdens Bethesda's persconferentie op de E3, die over ruim een week plaatsvindt, hier meer over te weten komen.

MULTIPLATFORM - Hoewel bij de aankondiging van Fallout 4 duidelijk vermeld werd dat de RPG voor de PlayStation 4, Xbox One en pc zou verschijnen, waren er toch nog enkele geruchten over een mogelijke last-gen-versie, die dan in een later stadium zou verschijnen. Gamers die enkel over een PlayStation 3 of Xbox 360 beschikken en al hoopten op zo'n last-gen-versie van Fallout 4 kunnen dit echter vergeten. Matt Grandstaff, community lead bij Bethesda, laat weten dat een PlayStation 3- en Xbox 360-versie van Fallout 4 simpelweg niet mogelijk zou zijn omdat de consoles de game niet zouden kunnen draaien:

It is not coming to 360 and PS3, the stuff we’re doing will never work there.
Nu deze onduidelijkheid ook uit de lucht is, blijft de grootste vraag rondom Fallout 4 wanneer de game nu eigenlijk uitkomt. Mogelijk ligt de releasedatum nog in 2015, maar vermoedelijk zullen we pas tijdens Bethesda's persconferentie op de E3, die over ruim een week plaatsvindt, hier meer over te weten komen.

0 Reactie(s) op: 'Fallout 4 op PlayStation 3 en Xbox 360 zou nooit werken'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.