Fallout 4 verschijnt 10 november 2015

Door: gamersnet | 15 juni 2015 05:25

Games

Bethesda heeft de releasedatum van Fallout 4 onthuld op haar persconferentie. Fallout 4 verschijnt nog dit jaar, namelijk op 10 november en dat is toch wel een kleine verrassing. Vele gamers dachten begin 2016, maar eind dit jaar is alleen maar beter.

Tijdens de Bethesda-persconferentie is Fallout 4 zeer uitgebreid getoond en de ontwikkelaar laat weten dat je in de RPG van alles kunt bouwen. Raap materialen van de grond en begin een nieuw huis voor jezelf te bouwen, maak je eigen plek om te leven.

Decoreer je huis, maak verdedigingswerken en start energiebronnen en zet aggregaten neer. Het zorgt voor een persoonlijk tintje en het craften is ervoor om te overleven, je eigen plekje te creëren en jezelf te beschermen tegen vijanden.

PS4, Xbox One en pc

De RPG is straks te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc. Naast het feit dat je nu in Fallout 4 je eigen settlement kunt bouwen, zul je nu ook veel meer met wapens kunnen doen. Misschien weet je nog wel hoeveel nutteloze items je vond in Fallout 3. In Fallout 4 zul je nu al die items kunnen gebruiken om wapens compleet aan te passen en er een geheel nieuw wapen van kunnen maken.

Van speelgoedautootjes tot elastiekjes, het maakt niet uit. Je kunt van elk van de ongeveer veertig basiswapens van alles maken. Haal dus de spullen en ga los! Van een raketwerper tot teddybeerwerper.

0 Reactie(s) op: Fallout 4 verschijnt 10 november 2015

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.