Fallout-fan maakt een werkende Pip-Boy

Door: gamersnet | 01 juli 2012 14:22

Games

GAME NIEUWS - Veel gamers vielen als een blok voor de Fallout 4: Pip-Boy Edition die tijdens de E3 door Bethesda werd aangekondigd. Deze versie zal namelijk een replica van een Pip-Boy bevatten. Dit speeltje blijkt echter niet veel meer dan een chique hoesje voor je telefoon. Een gebruiker op Reddit besloot om zelf de armen uit de mouwen te steken en een echte Pip-Boy te maken. Het resultaat is zeer indrukwekkend. Reddit-gebruiker THEMCV plaatste een bericht op Reddit waarin hij een aantal foto's en video's toont van zijn project. Het frame heeft hij gemaakt met behulp van een 3D-printer. Het scherm is aangesloten op een Raspberry Pi, een soort minicomputer. Op de Raspberry Pi staat Pip-Boy-software geïnstalleerd, ontwikkeld door Selectnone. Bekijk de onderstaande video van THEMCV als je de Pip-Boy in actie wil zien.

GAME NIEUWS - Veel gamers vielen als een blok voor de Fallout 4: Pip-Boy Edition die tijdens de E3 door Bethesda werd aangekondigd. Deze versie zal namelijk een replica van een Pip-Boy bevatten. Dit speeltje blijkt echter niet veel meer dan een chique hoesje voor je telefoon. Een gebruiker op Reddit besloot om zelf de armen uit de mouwen te steken en een echte Pip-Boy te maken. Het resultaat is zeer indrukwekkend.

Reddit-gebruiker THEMCV plaatste een bericht op Reddit waarin hij een aantal foto's en video's toont van zijn project. Het frame heeft hij gemaakt met behulp van een 3D-printer. Het scherm is aangesloten op een Raspberry Pi, een soort minicomputer. Op de Raspberry Pi staat Pip-Boy-software geïnstalleerd, ontwikkeld door Selectnone.

Bekijk de onderstaande video van THEMCV als je de Pip-Boy in actie wil zien.

0 Reactie(s) op: Fallout-fan maakt een werkende Pip-Boy

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.