Fallout-fan maakt een werkende Pip-Boy

© PXimport

Fallout-fan maakt een werkende Pip-Boy

Geplaatst: 1 juli 2012 - 10:22

Aangepast: 16 november 2022 - 10:14

Redactie ID.nl

GAME NIEUWS - Veel gamers vielen als een blok voor de Fallout 4: Pip-Boy Edition die tijdens de E3 door Bethesda werd aangekondigd. Deze versie zal namelijk een replica van een Pip-Boy bevatten. Dit speeltje blijkt echter niet veel meer dan een chique hoesje voor je telefoon. Een gebruiker op Reddit besloot om zelf de armen uit de mouwen te steken en een echte Pip-Boy te maken. Het resultaat is zeer indrukwekkend. Reddit-gebruiker THEMCV plaatste een bericht op Reddit waarin hij een aantal foto's en video's toont van zijn project. Het frame heeft hij gemaakt met behulp van een 3D-printer. Het scherm is aangesloten op een Raspberry Pi, een soort minicomputer. Op de Raspberry Pi staat Pip-Boy-software ge&#239nstalleerd, ontwikkeld door Selectnone. Bekijk de onderstaande video van THEMCV als je de Pip-Boy in actie wil zien.

GAME NIEUWS - Veel gamers vielen als een blok voor de Fallout 4: Pip-Boy Edition die tijdens de E3 door Bethesda werd aangekondigd. Deze versie zal namelijk een replica van een Pip-Boy bevatten. Dit speeltje blijkt echter niet veel meer dan een chique hoesje voor je telefoon. Een gebruiker op Reddit besloot om zelf de armen uit de mouwen te steken en een echte Pip-Boy te maken. Het resultaat is zeer indrukwekkend.

Reddit-gebruiker THEMCV plaatste een bericht op Reddit waarin hij een aantal foto's en video's toont van zijn project. Het frame heeft hij gemaakt met behulp van een 3D-printer. Het scherm is aangesloten op een Raspberry Pi, een soort minicomputer. Op de Raspberry Pi staat Pip-Boy-software geïnstalleerd, ontwikkeld door Selectnone.

Bekijk de onderstaande video van THEMCV als je de Pip-Boy in actie wil zien.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten