Fan koopt Fallout 4 voor ruim 2000 flessendoppen

Door: gamersnet | 26 juni 2012 08:10

Games

GAME NIEUWS - GatorMacheteJr is een enorme fan van Fallout 3. Hij besloot daarom kroonkurken te gaan sparen voor toekomstig gebruik. In vier en een half jaar tijd werden het 2240 dopjes en na de Fallout 4-aankondiging verzond hij deze naar Bethesda in Maryland. Hij vroeg in de begeleidende brief of zijn bottlecaps konden dienen als alternatieve betaling. Daarbij verwees hij toepasselijk naar de prijzen die op de website worden aangeduid in pre-war valuta. Het is gebleken dat ze bij Bethesda wel van een geintje houden en de originele correspondentie is inmiddels gehonoreerd. GatorMacheteJr zal zijn kopie van Fallout 4 ontvangen zodra deze beschikbaar is.

GAME NIEUWS - GatorMacheteJr is een enorme fan van Fallout 3. Hij besloot daarom kroonkurken te gaan sparen voor toekomstig gebruik. In vier en een half jaar tijd werden het 2240 dopjes en na de Fallout 4-aankondiging verzond hij deze naar Bethesda in Maryland. Hij vroeg in de begeleidende brief of zijn bottlecaps konden dienen als alternatieve betaling. Daarbij verwees hij toepasselijk naar de prijzen die op de website worden aangeduid in pre-war valuta.

Het is gebleken dat ze bij Bethesda wel van een geintje houden en de originele correspondentie is inmiddels gehonoreerd. GatorMacheteJr zal zijn kopie van Fallout 4 ontvangen zodra deze beschikbaar is.

0 Reactie(s) op: Fan koopt Fallout 4 voor ruim 2000 flessendoppen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.