FIFA 16 krijgt voor het eerst vrouwelijke voetballers op de cover

Door: gamersnet | 21 juli 2012 08:16

Games

GAME NIEUWS - Iedereen weet inmiddels wel dat je in FIFA 16 voor het eerst met vrouwenteams kan spelen. EA heeft bekendgemaakt dat deze nieuwe feature gepaard gaat met een toepasselijke wijziging van het hoesje van de game. Messi zal, zoals de laatste jaren gewoonlijk, op de cover van elke versie pronken. Afhankelijk van de regio waarin je woont, worden er naast Messi andere spelers afgebeeld. Onlangs kregen FIFA-fans uit Australië, Frankrijk, Latijns-Amerika, Mexico en Groot-Brittannië nog de kans om te stemmen op hun favoriete speler in de FIFA Cover Vote. Naar aanleiding van de stemmen is bepaald welke spelers er in de verschillende regio's zullen worden afgebeeld. In Australië werd bijvoorbeeld voetbalster Stephanie Catley verkozen. Naast Australië heeft EA besloten om ook de covers van de Amerikaanse en Canadese versie te verrijken met vrouwelijk voetbaltalent. Op de cover van Canada zal Christine Sinclaire zien zijn. Alex Morgan, winnares van het recente wereldkampioenschap, vertegenwoordigt haar land op de Amerikaanse cover van FIFA 16. Vind jij het tijd voor een vrouwelijke voetballer op de Nederlandse cover van FIFA 16?

GAME NIEUWS - Iedereen weet inmiddels wel dat je in FIFA 16 voor het eerst met vrouwenteams kan spelen. EA heeft bekendgemaakt dat deze nieuwe feature gepaard gaat met een toepasselijke wijziging van het hoesje van de game.

Messi zal, zoals de laatste jaren gewoonlijk, op de cover van elke versie pronken. Afhankelijk van de regio waarin je woont, worden er naast Messi andere spelers afgebeeld. Onlangs kregen FIFA-fans uit Australië, Frankrijk, Latijns-Amerika, Mexico en Groot-Brittannië nog de kans om te stemmen op hun favoriete speler in de FIFA Cover Vote. Naar aanleiding van de stemmen is bepaald welke spelers er in de verschillende regio's zullen worden afgebeeld. In Australië werd bijvoorbeeld voetbalster Stephanie Catley verkozen.

Naast Australië heeft EA besloten om ook de covers van de Amerikaanse en Canadese versie te verrijken met vrouwelijk voetbaltalent. Op de cover van Canada zal Christine Sinclaire zien zijn. Alex Morgan, winnares van het recente wereldkampioenschap, vertegenwoordigt haar land op de Amerikaanse cover van FIFA 16.

Vind jij het tijd voor een vrouwelijke voetballer op de Nederlandse cover van FIFA 16?

0 Reactie(s) op: FIFA 16 krijgt voor het eerst vrouwelijke voetballers op de cover

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.