FIFA 16 speelt op de verdediging

Door: gamersnet | 15 juni 2012 23:15

Games

MULTIPLATFORM - Natuurlijk gebruikt EA de E3-conferentie om ons meer te vertellen over FIFA 16. In FIFA 16 is één van de bekende nieuwe features natuurlijk het vrouwenvoetbal, maar er is inmiddels meer over de footie te melden. Toen zwart-wit beelden van Pelé opdoken - de maker van meer dan duizend doelpunten - wisten wij genoeg tijd voor FIFA 16. De legendarische Pelé betrad na de videobeelden zelfs persoonlijk het podium om meer te vertellen over de nieuwste FIFA. Dit jaar gaat de focus vooral naar de mooie elementen en de emotie in the most beautiful game. Na een wat lange monoloog was het dan tijd voor de innovatie en de nieuwe manieren om te spelen. Eén van de nieuwe features is dat je vertrouwen kunt hebben in je verdediging. EA heeft de beschikbare tijd benut om de verdediging alerter te maken en verdedigers lezen het spel dus beter dan voorheen. Ze steunen elkaar als team als er druk op de verdediging komt te staan en daarbij is de intelligentie verbeterd. Verdedigers onderscheppen de bal slim en leggen deze panklaar voor een scherpe counter. Daarbij komt er ook een feature die 'no touch dribbling' heet, een manier van dribbelen gebaseerd op de bewegingen van Messi. Spelen op een hoger niveau is mogelijk door een in-game FIFA-trainer die je feedback geeft op je vertoonde spel. Meer informatie volgt in de komende weken of lees natuurlijk onze FIFA 16 hands-on preview.

MULTIPLATFORM - Natuurlijk gebruikt EA de E3-conferentie om ons meer te vertellen over FIFA 16. In FIFA 16 is één van de bekende nieuwe features natuurlijk het vrouwenvoetbal, maar er is inmiddels meer over de footie te melden. Toen zwart-wit beelden van Pelé opdoken - de maker van meer dan duizend doelpunten - wisten wij genoeg tijd voor FIFA 16.

De legendarische Pelé betrad na de videobeelden zelfs persoonlijk het podium om meer te vertellen over de nieuwste FIFA. Dit jaar gaat de focus vooral naar de mooie elementen en de emotie in the most beautiful game. Na een wat lange monoloog was het dan tijd voor de innovatie en de nieuwe manieren om te spelen. Eén van de nieuwe features is dat je vertrouwen kunt hebben in je verdediging. EA heeft de beschikbare tijd benut om de verdediging alerter te maken en verdedigers lezen het spel dus beter dan voorheen. Ze steunen elkaar als team als er druk op de verdediging komt te staan en daarbij is de intelligentie verbeterd. Verdedigers onderscheppen de bal slim en leggen deze panklaar voor een scherpe counter. Daarbij komt er ook een feature die 'no touch dribbling' heet, een manier van dribbelen gebaseerd op de bewegingen van Messi.

Spelen op een hoger niveau is mogelijk door een in-game FIFA-trainer die je feedback geeft op je vertoonde spel. Meer informatie volgt in de komende weken of lees natuurlijk onze FIFA 16 hands-on preview.

0 Reactie(s) op: FIFA 16 speelt op de verdediging

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.