Final Fantasy Type-0 HD is onderweg naar de pc

Door: gamersnet | 04 juni 2015 10:33

Games

PC - Final Fantasy Type-0 HD verscheen afgelopen maart voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De originele titel kwam in 2011 al exclusief uit op de PlayStation Portable voor de Japanse markt. De komst van de HD-makeover naar onze new-gen consoles betekende dat Europese Final Fantasy fans ook eindelijk aan de slag konden met de role-playing game. En dat zelfs voorzien van een extra likje verf. Gamers die alleen gebruik maken van een pc, moesten echter alsnog lijdzaam toezien hoe hun platform naar keuze gepasseerd werd. Ook voor hen komt er binnenkort een einde aan het wachten. Square Enix kondigde via Twitter aan dat een release voor Windows pc onderweg is naar Steam. De heruitgave brengt voor de pc onder andere nieuwe grafische opties, een verbeterd gevechtssysteem en camera-controle. In de tweet wordt niet gemeld op welke datum wij de release mogen verwachten. Na al de jaren moet wat extra wachttijd echter niet al teveel deren. Meer nieuws volgt binnenkort. Zit jij te wachten op een pc release, of heb je je portie Final Fantasy Type-0 reeds gehad?

PC - Final Fantasy Type-0 HD verscheen afgelopen maart voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De originele titel kwam in 2011 al exclusief uit op de PlayStation Portable voor de Japanse markt. De komst van de HD-makeover naar onze new-gen consoles betekende dat Europese Final Fantasy fans ook eindelijk aan de slag konden met de role-playing game. En dat zelfs voorzien van een extra likje verf. Gamers die alleen gebruik maken van een pc, moesten echter alsnog lijdzaam toezien hoe hun platform naar keuze gepasseerd werd. Ook voor hen komt er binnenkort een einde aan het wachten.

Square Enix kondigde via Twitter aan dat een release voor Windows pc onderweg is naar Steam. De heruitgave brengt voor de pc onder andere nieuwe grafische opties, een verbeterd gevechtssysteem en camera-controle. In de tweet wordt niet gemeld op welke datum wij de release mogen verwachten. Na al de jaren moet wat extra wachttijd echter niet al teveel deren. Meer nieuws volgt binnenkort.

Zit jij te wachten op een pc release, of heb je je portie Final Fantasy Type-0 reeds gehad?

0 Reactie(s) op: Final Fantasy Type-0 HD is onderweg naar de pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.