Final Fantasy Type-0 HD patch vermindert motion blur

Door: gamersnet | 09 juni 2015 15:33

Games

MULTIPLATFORM - Square Enix heeft via Twitter bekendgemaakt dat ze vandaag een patch uitbrengen voor Final Fantasy Type-0 HD, die enkele problemen van de consolegame zou moeten oplossen. Veelgehoord kritiek op de game was het overmatig gebruik van motion blur-effecten bij een bewegende camera, maar dit zal met de patch verholpen moeten zijn. Tevens zal de besturing van de camera moeten worden verbeterd. Eerder al maakte het Japanse bedrijf bekend dat de game naar de pc zal komen en dat deze versie dergelijke verbeteringen zou huisvesten. Dit exemplaar van de game zou naast de verbeterde camerabesturing, ook meer grafische opties kennen. Hoewel we weten dat Type-0 voor de pc eraan komt, heeft Square Enix nog niets bekendgemaakt over de releasedatum.

MULTIPLATFORM - Square Enix heeft via Twitter bekendgemaakt dat ze vandaag een patch uitbrengen voor Final Fantasy Type-0 HD, die enkele problemen van de consolegame zou moeten oplossen. Veelgehoord kritiek op de game was het overmatig gebruik van motion blur-effecten bij een bewegende camera, maar dit zal met de patch verholpen moeten zijn. Tevens zal de besturing van de camera moeten worden verbeterd.

Eerder al maakte het Japanse bedrijf bekend dat de game naar de pc zal komen en dat deze versie dergelijke verbeteringen zou huisvesten. Dit exemplaar van de game zou naast de verbeterde camerabesturing, ook meer grafische opties kennen. Hoewel we weten dat Type-0 voor de pc eraan komt, heeft Square Enix nog niets bekendgemaakt over de releasedatum.

0 Reactie(s) op: Final Fantasy Type-0 HD patch vermindert motion blur

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.