Fortnite wordt voorlopig Samsung Galaxy-exclusive

Door: Daan Doedens | 09 augustus 2018 17:30

Nieuws

De populaire game Fortnite Battle Royale is eindelijk beschikbaar voor Android. Maar je moet misschien nog wel even geduld hebben, want de game is de komende tijd officieel een Samsung Galaxy exclusive: je kunt hem alleen spelen op telefoons en tablets uit Samsung's Galaxy-lijn.

Uiteindelijk moet de game ook uitkomen voor andere Android-smartphones, al zal je hem dan nog steeds niet via Google Play kunnen installeren. Omdat de ontwikkelaar van de game liever geen 30 procent van de in-app-aankopen afstaat aan Google, moet de game via een apk-bestand geïnstalleerd worden. Hier lees je hoe je dat tegen die tijd doet.

Wat is Fortnite?

Fortnite is een zogenaamde Battle royale-game, een spel waarbij honderd spelers op een steeds kleiner wordend stuk land worden neergezet en daar met elkaar moeten vechten. De laatst overgebleven speler wint het spel. Fortnite Battle Royale is beschikbaar voor bijna alle platformen: Windows, Xbox, PlayStation en iOS.

Je kunt je vanaf nu inschrijven om straks de eerste te zijn die een uitnodiging krijgt voor de open Android-apk. Lees hier hoe je jezelf op de wachtlijst zet.

1 Reactie(s) op: Fortnite wordt voorlopig Samsung Galaxy-exclusive

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 12 augustus 2018 20:56 Kasander1
    Je kan je wel al inschrijven zodat je een van de eerste bent die het kan spelen!

    https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/mobile/android/sign-up
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.