Friday Night Live: Aanstaande vrijdag met Batman: Arkham Knight!

Door: gamersnet | 22 juni 2012 21:12

Games

GN GERELATEERD - Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor onze gezamenlijke livestream Friday Night Live! Tussen 19:00 en 21:00 uur gaan we direct vanaf ons gezellige GNHQ live, de stream is te volgen via zowel GamersNET.nl als het GamersNET Twitch-kanaal! Deze week is natuurlijk Batman: Arkham Knight verschenen en wij zullen die game dan ook vanaf het begin gaan spelen aanstaande vrijdag. Dan hebben jullie direct een beeld van de eerste twee uur van de game Vergeet dus vooral niet om vrijdag vanaf 19:00 live mee te kijken, want dan zitten we weer klaar voor een gloednieuwe Friday Night Live! Suggesties voor games, tips en/of klachten kun je uiteraard achterlaten in de reacties!

GN GERELATEERD -

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor onze gezamenlijke livestream Friday Night Live! Tussen 19:00 en 21:00 uur gaan we direct vanaf ons gezellige GNHQ live, de stream is te volgen via zowel GamersNET.nl als het GamersNET Twitch-kanaal!

Deze week is natuurlijk Batman: Arkham Knight verschenen en wij zullen die game dan ook vanaf het begin gaan spelen aanstaande vrijdag. Dan hebben jullie direct een beeld van de eerste twee uur van de game

Vergeet dus vooral niet om vrijdag vanaf 19:00 live mee te kijken, want dan zitten we weer klaar voor een gloednieuwe Friday Night Live! Suggesties voor games, tips en/of klachten kun je uiteraard achterlaten in de reacties!

0 Reactie(s) op: Friday Night Live: Aanstaande vrijdag met Batman: Arkham Knight!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.