Friday Night Live: Vanavond met Batman: Arkham Knight!

Door: gamersnet | 26 juni 2012 11:34

Nieuws

GN GERELATEERD - Het is vrijdag, dus is het vanavond weer tijd voor Friday Night Live! Tussen 19:00 en 21:00 uur streamen we live Batman: Arkham Knight vanuit ons knusse GNHQ! De gehele livestream is te volgen via zowel GamersNET als het GamersNET Twitch-kanaal! Deze week is natuurlijk Batman: Arkham Knight verschenen en wij zullen die game dan ook vanaf het begin gaan spelen in onze livestream. Een vroege spoiler kan wellicht uit het niets opduiken, maar in die eerste twee uur zullen we in ieder geval geen endgame-content voor je verpesten. Hopen we... Vergeet dus vooral niet om vanaf 19:00 live mee te kijken en te chatten, want dan zitten we weer klaar voor deze gemaskerde Friday Night Live!

GN GERELATEERD -

Het is vrijdag, dus is het vanavond weer tijd voor Friday Night Live! Tussen 19:00 en 21:00 uur streamen we live Batman: Arkham Knight vanuit ons knusse GNHQ! De gehele livestream is te volgen via zowel GamersNET als het GamersNET Twitch-kanaal!

Deze week is natuurlijk Batman: Arkham Knight verschenen en wij zullen die game dan ook vanaf het begin gaan spelen in onze livestream. Een vroege spoiler kan wellicht uit het niets opduiken, maar in die eerste twee uur zullen we in ieder geval geen endgame-content voor je verpesten. Hopen we...

Vergeet dus vooral niet om vanaf 19:00 live mee te kijken en te chatten, want dan zitten we weer klaar voor deze gemaskerde Friday Night Live!

0 Reactie(s) op: Friday Night Live: Vanavond met Batman: Arkham Knight!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.