Gamers woedend over slechte pc-port F1 2015

Door: gamersnet | 12 juli 2012 10:17

Games

PC - Gamen kan momenteel frustrerend zijn voor pc-bezitters, vooral wanneer het gaat om slechte ports van consolegames. Na de ronduit slechte ervaringen met Batman: Arkham Knight, is het nu de beurt aan F1 2015 van Codemasters om door de mangel gehaald te worden. Steam-gebruikers zijn namelijk allesbehalve tevreden over de port van het nieuwe Formule 1-seizoen. De negatieve ervaringen zorgen voor een gebruikersscore die overwegend negatief uitvalt en dat is teleurstellend te noemen. Op Metacritic krijgt de pc-versie zelfs een 3,1 als gemiddeld cijfer. De kritieken wijzen naar game-crashes, problemen met de framerate en een verouderde engine. Het moge duidelijk zijn dat Codemasters nog werk heeft om de harten van pc-gamers te winnen.

PC - Gamen kan momenteel frustrerend zijn voor pc-bezitters, vooral wanneer het gaat om slechte ports van consolegames. Na de ronduit slechte ervaringen met Batman: Arkham Knight, is het nu de beurt aan F1 2015 van Codemasters om door de mangel gehaald te worden.

Steam-gebruikers zijn namelijk allesbehalve tevreden over de port van het nieuwe Formule 1-seizoen. De negatieve ervaringen zorgen voor een gebruikersscore die overwegend negatief uitvalt en dat is teleurstellend te noemen. Op Metacritic krijgt de pc-versie zelfs een 3,1 als gemiddeld cijfer. De kritieken wijzen naar game-crashes, problemen met de framerate en een verouderde engine. Het moge duidelijk zijn dat Codemasters nog werk heeft om de harten van pc-gamers te winnen.

0 Reactie(s) op: Gamers woedend over slechte pc-port F1 2015

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.