Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

GamersNEP: Fallout 4 blijkt Wii U exclusive te worden

Door: | 14 juni 2012 12:00

None
Games

GN GERELATEERD - Tot grote vreugde van veel Fallout fans, kwam begin juni de trailer van Fallout 4 uit. Veel fans waren extatisch over het nieuws, echter ongegrond. Uit een interview met de marketing manager van Bethesda, Hugh Letdown, was het een grote fout toen er in de trailer PS4, Xbox One en PC tevoorschijn kwam. We regret to inform that Fallout 4 will not be released on the new-gen consoles, nor the PC. The marketing team made a huge mistake when releasing the trailer and later, the packshots. We knew people were waiting for it, but we thought the Wii U was a better choice for the game. Letdown liet verder weten dat de Wii U de beste keuze was, omdat het een compleet nieuwe dimensie opende door de unieke controller. Daarnaast wilde Bethesda iets doen wat zij altijd al hebben willen doen: Een Fallout game die ook voor kinderen geschikt is. Het bleek dat Bethesda het zat was spellen te maken voor volwassenen en wilde zich meer focussen op gezinnen en wat is nu een betere start dan Fallout 4? De marketing manager betreurt dat het zo is gelopen is en biedt namens Bethesda zijn excuses aan. Tijdens de aankomende Bethesda persconferentie zal er meer bekend worden gemaakt hierover. Deze zal maandagochtend te zien zijn om 04:00, Nederlandse tijd. DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

GN GERELATEERD - Tot grote vreugde van veel Fallout fans, kwam begin juni de trailer van Fallout 4 uit. Veel fans waren extatisch over het nieuws, echter ongegrond. Uit een interview met de marketing manager van Bethesda, Hugh Letdown, was het een grote fout toen er in de trailer PS4, Xbox One en PC tevoorschijn kwam.

We regret to inform that Fallout 4 will not be released on the new-gen consoles, nor the PC. The marketing team made a huge mistake when releasing the trailer and later, the packshots. We knew people were waiting for it, but we thought the Wii U was a better choice for the game.
Letdown liet verder weten dat de Wii U de beste keuze was, omdat het een compleet nieuwe dimensie opende door de unieke controller. Daarnaast wilde Bethesda iets doen wat zij altijd al hebben willen doen: Een Fallout game die ook voor kinderen geschikt is. Het bleek dat Bethesda het zat was spellen te maken voor volwassenen en wilde zich meer focussen op gezinnen en wat is nu een betere start dan Fallout 4?

De marketing manager betreurt dat het zo is gelopen is en biedt namens Bethesda zijn excuses aan. Tijdens de aankomende Bethesda persconferentie zal er meer bekend worden gemaakt hierover. Deze zal maandagochtend te zien zijn om 04:00, Nederlandse tijd.

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

0 Reacties op: GamersNEP: Fallout 4 blijkt Wii U exclusive te worden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.