GamersNEP Nieuws: Kinderbond hekelt gebrek aan jeugdigen in Hatred

Door: gamersnet | 07 juni 2015 16:00

Games

GN GERELATEERD - Voorschoten - Het verschijnen van het omstreden Hatred ging al gepaard met legio overspoelde klachtencommissies en publieke afkeur van grote mediapartijen, maar het blijkt nog niet gedaan met de haat jegens Hatred. De nationale Nederlandse Kinderbond heeft namelijk geuit dat het niet content is met de verschijning van de door hun vertegenwoordigde bevolkingsgroep in Hatred. Het bloederige en gewelddadige schietspelletje is namelijk compleet vrij van kinderen, waarmee vooral jeugdige gamertjes zich enorm benadeeld voelen. Kindervoorzitter Piet Lullich van het jeugdige instituut heeft in de media laten weten dat de Kinderbond absoluut niet te spreken is over Hatred. Het complete gebrek aan kinderen in de game zou een absolute schande zijn. Zij doen er immers toch ook toe op deze aardbol? In Hatred ben je vrij om iedereen en alles af te schieten. Mannen, vrouwen, blanken, gekleurden, homo's en hetero's: alles kan kapot. Dan is het toch te gek voor worden dat kinderen ondervertegenwoordigd zijn in zo'n grootschalig en populair project? Aldus Lullich in een persbericht. Toegegeven, de jongen heeft een punt. Ook wij van GamersNET vonden het gebrek aan kinderen een wat kortzichtig en kleinerende zet van ontwikkelaar Destructive Creations. De Kinderbond wil echter daad bij woord voegen en voert nu openlijk campagne om kinderen alsnog in Hatred te krijgen. Na wat hevige discussies met de getroffen partijen hebben we besloten tot actie over te gaan. In overleg met onze jeugdige adviesgevers zijn we namelijk tot de conclusie gekomen dat we het allemaal stom vinden van Hatred. Wij vechten voor de rechten en dromen van kinderen, dus willen we de ontwikkelaar overhalen om een fouten recht te zetten. Kinderen horen in onze maatschappij, dus ook in de games die er toe doen. De Kinderbond heeft een petitie gestart en een Facebook-pagina geopend om handtekeningen in te zamelen van belanghebbers en emotioneel getroffen kinderen. Zodoende hoopt de bond genoeg animo te creëren om in een volgende patch toch jeugdig schietvoer te implementeren in Hatred. Of we binnenkort ook jonkies overhoop kunnen schieten in Hatred, is nog maar de vraag. Wij van GamersNET steunen de Kinderbond in ieder geval graag in hun veelbetekenende kruistocht. Onze trigger finger wordt er zelfs al een beetje opgewonden van, die van jou ook? DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

GN GERELATEERD - Voorschoten - Het verschijnen van het omstreden Hatred ging al gepaard met legio overspoelde klachtencommissies en publieke afkeur van grote mediapartijen, maar het blijkt nog niet gedaan met de haat jegens Hatred. De nationale Nederlandse Kinderbond heeft namelijk geuit dat het niet content is met de verschijning van de door hun vertegenwoordigde bevolkingsgroep in Hatred. Het bloederige en gewelddadige schietspelletje is namelijk compleet vrij van kinderen, waarmee vooral jeugdige gamertjes zich enorm benadeeld voelen.

Kindervoorzitter Piet Lullich van het jeugdige instituut heeft in de media laten weten dat de Kinderbond absoluut niet te spreken is over Hatred. Het complete gebrek aan kinderen in de game zou een absolute schande zijn. Zij doen er immers toch ook toe op deze aardbol?

In Hatred ben je vrij om iedereen en alles af te schieten. Mannen, vrouwen, blanken, gekleurden, homo's en hetero's: alles kan kapot. Dan is het toch te gek voor worden dat kinderen ondervertegenwoordigd zijn in zo'n grootschalig en populair project?
Aldus Lullich in een persbericht. Toegegeven, de jongen heeft een punt. Ook wij van GamersNET vonden het gebrek aan kinderen een wat kortzichtig en kleinerende zet van ontwikkelaar Destructive Creations. De Kinderbond wil echter daad bij woord voegen en voert nu openlijk campagne om kinderen alsnog in Hatred te krijgen. Na wat hevige discussies met de getroffen partijen hebben we besloten tot actie over te gaan. In overleg met onze jeugdige adviesgevers zijn we namelijk tot de conclusie gekomen dat we het allemaal stom vinden van Hatred.

Wij vechten voor de rechten en dromen van kinderen, dus willen we de ontwikkelaar overhalen om een fouten recht te zetten. Kinderen horen in onze maatschappij, dus ook in de games die er toe doen. De Kinderbond heeft een petitie gestart en een Facebook-pagina geopend om handtekeningen in te zamelen van belanghebbers en emotioneel getroffen kinderen. Zodoende hoopt de bond genoeg animo te creëren om in een volgende patch toch jeugdig schietvoer te implementeren in Hatred.

Of we binnenkort ook jonkies overhoop kunnen schieten in Hatred, is nog maar de vraag. Wij van GamersNET steunen de Kinderbond in ieder geval graag in hun veelbetekenende kruistocht. Onze trigger finger wordt er zelfs al een beetje opgewonden van, die van jou ook?

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

0 Reactie(s) op: GamersNEP Nieuws: Kinderbond hekelt gebrek aan jeugdigen in Hatred

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.