GamersNEP Nieuws: Speel FIFA 16 als belchinees!

Door: gamersnet | 31 mei 2015 10:49

Games

GN GERELATEERD - Qatar - Het was een bewogen week voor het internationale voetbal. Maar liefst elf kopstukken van wereldvoetbalbond FIFA werden opgepakt naar aanleiding van een onderzoek van de FBI, Sepp Blatter werd herkozen als voorzitter van dezelfde bond en in FIFA 16 zullen we aan de slag kunnen met het elegantere geslacht der vrouwen. Toch is dat niet alles als we EA mogen geloven. In de game FIFA 16 zullen spelers namelijk naast de spelmodi 'carrière' en 'speel als prof', ook aan de slag kunnen als belchinees. In deze modus is het doel om zoveel mogelijk geld op te strijken uit geprepareerde wedstrijden. Door middel van lucratieve deals met scheidsrechters, voetballers en niet nader te noemen voorzitters van de FIFA zullen de uitslagen van deze wedstrijden lang van tevoren al bekend zijn. Om eentonigheid te voorkomen zal deze modus zich dan ook grotendeels buiten het veld afspelen, in donkere steegjes en lugubere cafés. Creative director Gill Tea van ontwikkelaar EA Sports laat in een persbericht weten:Het is natuurlijk een grote en gewaagde stap om zo van het vaste concept af te wijken, maar het leek ons de juiste beslissing. Inmiddels hebben we contact gehad met een aantal vooraanstaande belchinezen en ook zij zien het allemaal zitten. Mits we de releasedatum wat verschuiven naar een voor hun gunstigere datum. Daarnaast zal FIFA 16 de opties 'successupporters', 'persconferenties in Van Gaal-Engels' en streakers bevatten. Vooral over de laatste zijn we lyrisch, omdat deze volledig naakt zijn.Tot slot hebben we geprobeerd de beruchte Japans-Britse gokker Notsu Inno-Scent te bereiken voor commentaar, maar hij was te druk met het naar zijn hand zetten van de releasedatum van FIFA 16. Het gerucht gaat dat de game op 16 september (uitbetaling 13x) zal verschijnen, maar ook 4 oktober (uitbetaling 17x) lijkt een sterke kandidaat. DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

GN GERELATEERD - Qatar - Het was een bewogen week voor het internationale voetbal. Maar liefst elf kopstukken van wereldvoetbalbond FIFA werden opgepakt naar aanleiding van een onderzoek van de FBI, Sepp Blatter werd herkozen als voorzitter van dezelfde bond en in FIFA 16 zullen we aan de slag kunnen met het elegantere geslacht der vrouwen.

Toch is dat niet alles als we EA mogen geloven. In de game FIFA 16 zullen spelers namelijk naast de spelmodi 'carrière' en 'speel als prof', ook aan de slag kunnen als belchinees. In deze modus is het doel om zoveel mogelijk geld op te strijken uit geprepareerde wedstrijden. Door middel van lucratieve deals met scheidsrechters, voetballers en niet nader te noemen voorzitters van de FIFA zullen de uitslagen van deze wedstrijden lang van tevoren al bekend zijn. Om eentonigheid te voorkomen zal deze modus zich dan ook grotendeels buiten het veld afspelen, in donkere steegjes en lugubere cafés.

Creative director Gill Tea van ontwikkelaar EA Sports laat in een persbericht weten:

Het is natuurlijk een grote en gewaagde stap om zo van het vaste concept af te wijken, maar het leek ons de juiste beslissing. Inmiddels hebben we contact gehad met een aantal vooraanstaande belchinezen en ook zij zien het allemaal zitten. Mits we de releasedatum wat verschuiven naar een voor hun gunstigere datum. Daarnaast zal FIFA 16 de opties 'successupporters', 'persconferenties in Van Gaal-Engels' en streakers bevatten. Vooral over de laatste zijn we lyrisch, omdat deze volledig naakt zijn.
Tot slot hebben we geprobeerd de beruchte Japans-Britse gokker Notsu Inno-Scent te bereiken voor commentaar, maar hij was te druk met het naar zijn hand zetten van de releasedatum van FIFA 16. Het gerucht gaat dat de game op 16 september (uitbetaling 13x) zal verschijnen, maar ook 4 oktober (uitbetaling 17x) lijkt een sterke kandidaat.

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

0 Reactie(s) op: GamersNEP Nieuws: Speel FIFA 16 als belchinees!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.