GamersNET RADIO extra: de aankondiging van Fallout 4 (15:45 uur)

Door: gamersnet | 03 juni 2015 15:40

Games

GN GERELATEERD - Vandaag kan een bijzondere dag worden, want volgens de Fallout website staat er vanmiddag om 16:00 uur iets te gebeuren! Die hard fans Lennart en Peter houden daarom een extra GamersNET RADIO vanaf 15:45! Wat er ook gaat gebeuren, we zijn er live bij! Natuurlijk praten we ook graag met jullie liefde en verwachtingen voor de franchise! Bel live in tijdens onze uitzending! Voeg gamersnetradio toe op Skype of bel in via 085 002 03 09 en roep ons op tijdens ons praat-uurtje met jullie! We zijn live vanaf 15:45 uur Volg het radio-festijn nu live op ons GamersNET Twitch-kanaal of bekijk de stream hieronder en chat live mee! Klets ook gezellig met ons mee in de livechat of laat een mail achter voor de volgende aflevering via radio@gamersnet.nl!

GN GERELATEERD -

Vandaag kan een bijzondere dag worden, want volgens de Fallout website staat er vanmiddag om 16:00 uur iets te gebeuren! Die hard fans Lennart en Peter houden daarom een extra GamersNET RADIO vanaf 15:45! Wat er ook gaat gebeuren, we zijn er live bij! Natuurlijk praten we ook graag met jullie liefde en verwachtingen voor de franchise!

Bel live in tijdens onze uitzending! Voeg gamersnetradio toe op Skype of bel in via 085 002 03 09 en roep ons op tijdens ons praat-uurtje met jullie!

We zijn live vanaf 15:45 uur

Volg het radio-festijn nu live op ons GamersNET Twitch-kanaal of bekijk de stream hieronder en chat live mee!

Klets ook gezellig met ons mee in de livechat of laat een mail achter voor de volgende aflevering via radio@gamersnet.nl!

0 Reactie(s) op: GamersNET RADIO extra: de aankondiging van Fallout 4 (15:45 uur)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.