Geen limiet aan framerate en resolutie voor pc-versie Fallout 4

Door: gamersnet | 22 juni 2012 19:13

Games

PC - Hoewel we eerder vandaag meldden dat Fallout 4 op een resolutie van 1080p en 30 frames per seconden zal draaien, blijkt dit niet geheel waar te zijn. De versies voor Xbox One en Playstation 4 draaien inderdaad op de eerdergenoemde resoluties, maar de pc-versie is in geen geval aan een limiet gebonden. De fout zat hem in de interpretatie van een quote van Todd Howard, de grote man achter de game, in een recent interview met Digital Spy. Hierin zei de beste man namelijk dat de game 'overal 1080p en 30 frames per seconden zou draaien'. Bethesda zag de fout en voelde zich genoodzaakt een tweet de wereld in te sturen om het misverstand recht te zetten. Fallout 4 is 1080p & 30fps on Xbox One and PS4. Resolution and FPS are not limited in any way on the PC.— Bethesda Softworks (@Bethblog) 22 juni 2015 Was een vastgestelde resolutie en frames per seconden voor jullie een reden geweest om de game niet te kopen? Laat het ons weten in de reacties!

PC - Hoewel we eerder vandaag meldden dat Fallout 4 op een resolutie van 1080p en 30 frames per seconden zal draaien, blijkt dit niet geheel waar te zijn. De versies voor Xbox One en Playstation 4 draaien inderdaad op de eerdergenoemde resoluties, maar de pc-versie is in geen geval aan een limiet gebonden.

De fout zat hem in de interpretatie van een quote van Todd Howard, de grote man achter de game, in een recent interview met Digital Spy. Hierin zei de beste man namelijk dat de game 'overal 1080p en 30 frames per seconden zou draaien'. Bethesda zag de fout en voelde zich genoodzaakt een tweet de wereld in te sturen om het misverstand recht te zetten.

Fallout 4 is 1080p & 30fps on Xbox One and PS4. Resolution and FPS are not limited in any way on the PC.

0 Reactie(s) op: Geen limiet aan framerate en resolutie voor pc-versie Fallout 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.